Μάνος Γαβράς: «Έχω βιώσει οικονομικές δυσκολίες»
Showbiz

Μάνος Γαβράς: «Έχω βιώσει οικονομικές δυσκολίες»

Για τα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη, στις αλάνες, αλλά και τα χωράφια, όπου καλούνταν να δουλέψει, όπως και για τις οινομικές δυσκολίες, που έχει ζήσει, μιλάει ο Μάνος Γαβράς στο You.

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

«Έχω πολύ όμορφες μνήμες. Πρόλαβα τη γειτονιά, να παίζω ποδόσφαιρο στον δρόμο, να φτιάχνουμε αυτοσχέδια πατίνια με τα άλλα παιδιά, να παίζουμε πόλεμο και κρυφτό και να φωνάζει η μαμά μου εμένα, τον αδελφό και την αδελφή μου να φάμε όταν το φαγητό ήταν έτοιμο. Αυτή η ελευθερία που νιώθαμε ήταν σημαντική για τις ψυχές μας. Βέβαια, είχαμε και την εξοχή, γιατί ασχολούμαστε με τα γεωργικά στην Κρήτη».

Ήθελες να ασχοληθείς με τη γεωργία;

«Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν και μεγάλος fan της αγροτικής ζωής. Μου άρεσε η εξοχή αλλά όχι να πηγαίνω να δουλεύω. Ήμουν λίγο γκρινιάρης σ’ αυτό».

Έχεις φτάσει ποτέ σε οικονομικό αδιέξοδο;

«Έχω βιώσει οικονομικές δυσκολίες και πολύ άσχημες στιγμές που πραγματικά το να βρω μια δεύτερη ή τρίτη δουλειά ήταν η μόνη λύση. Ωστόσο, θεωρώ πως αν έχεις την υγεία σου και μπορείς να δουλέψεις δεν φτάνεις σε οικονομικό αδιέξοδο. Αυτό συμβαίνει μόνο σε καταστάσεις που ό,τι και να κάνεις δεν μπορείς να βοηθηθείς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved