Θωμαή Απέργη: «Θα ήθελα γύρω στα 30 - 32 να έχω γίνει μητέρα»
Showbiz

Θωμαή Απέργη: «Θα ήθελα γύρω στα 30 - 32 να έχω γίνει μητέρα»

Για το πώς αισθανόταν ως μοναχοπαίδι αλλά και αν θα έπαιρνε την απόφαση να κάνει ένα παιδί εκτός γάμου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Θωμαή Απέργη.

Πώς αισθανόσουν ως μοναχοπαίδι;
«Όλα τα παιδιά του περιβάλλοντος μας είχαν αδέλφια, και ζήλευα πάρα πολύ. Θυμάμαι, μικρή έλεγα πως έχω έναν αδελφό που σπουδάζει στην Αγγλία, επειδή τότε ήταν σύνηθες. Έπαιζα μόνη μου και επινοούσα φανταστικούς φίλους θα ήθελα πολύ να έχω αδέλφια, γι' αυτό θέλω να κάνω πολλά παιδιά»


Πόσα δηλαδή;
«Αν είναι δυνατόν θα ήθελα να αποκτήσω τρία παιδιά, και θα ήθελα αγόρια. Μου ταιριάζουν περισσότερο. Αγαπώ τον θεσμό της οικογένειας. Μου αρέσει ο ρόλος της συζύγου, θα ήθελα γύρω στα 30 - 32 να έχω γίνει μητέρα. Είναι ωραίο να είσαι γονιός σε σχετικά νεαρή ηλικία, θεωρώ ότι η μητρότητα θα με ολοκληρώσει»


Παιδί εκτός γάμου θα έκανες;
«Προτιμώ τον πατροπαράδοτο τρόπο. Πολλοί λένε ότι ο έρωτας περνάει με τον γάμο. Εγώ νομίζω ότι ο έρωτας αναζωπυρώνεται όσο περνάνε τα χρόνια Είμαι ρομαντική. Πάντα επένδυα στους ανθρώπους και ήθελα οι σχέσεις μου να είναι σημαντικές. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει, θέλω να κατασταλάξω και να είμαι με έναν άνθρωπο για όλη μου τη ζωή. Νομίζω ότι είμαι σε μια ηλικία που δεν μου λείπουν πράγματα, είμαι χορτασμένη», λέει στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved