Πού πέτυχε ο φωτογραφικός φακός την όμορφη Μιμίκα;
Showbiz

Πού πέτυχε ο φωτογραφικός φακός την όμορφη Μιμίκα;

Την γνωστή παρουσιάστρια Μιμίκα Παπαχαραλάμπους η οποία έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με τον επαγγελματισμό και το χαμόγελο της πριν ακόμη ξεκινήσει το νέο της εγχείρημα σε ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης,

την πετύχαμε αυτή τη φορά να περπατάει ξέγνοιαστη, χαμογελαστή και με αθλητικό ντύσιμο στο πάρκο Ελευθερίας στο Μέγαρο Μουσικής. Ευδιάθετη όπως πάντα και με το χαμόγελο στο πρόσωπο μας μιλησε για τη καθημερινοτητα της και πως ετοιμαζόταν για την πρόβα της στο ατελιέ γνωστής σχεδιάστριας μόδας που επιμελείται τα ρούχα για την εκπομπή της. Απλή και με χαρούμενη διαθεση όπως πάντα, μας χάρισε το πιο αστραφτερό της χαμόγελο και μας γέμισε αισιοδοξία και ελπίδα και μας ανανέωσε το δημοσιογραφικό μας ραντεβού τις επόμενες μέρες με νέες αποκαλύψεις για την εκπομπή και το κανάλι.

Η Μιμίκα είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη και πανέτοιμη για τη νέα της δουλειά και αυτό δεν κρύβεται. Οι πυρετώδεις προετοιμασίες μπορεί να συνεχίζονται αλλά η Μιμίκα με όρεξη και δυναμικότητα διατηρεί την καλή της ενέργεια και μας φτιάχνει τη διάθεση χαρίζοντας μας κάθε φορά το πιο ωραίο της χαμόγελο και δείχνοντας μας σε κάθε της βήμα τον επαγγελματία εαυτό της.

Ανυπομονούμε να την απολαύσουμε ζωντανά στον «αέρα» και να περάσουμε μαζί της τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved