Η Φανή Παπαθεοχάρη παρουσιάζει το νέο της CD «Κοίτα» στο Γκάζι!
Showbiz

Η Φανή Παπαθεοχάρη παρουσιάζει το νέο της CD «Κοίτα» στο Γκάζι!

Μας προκάλεσε να την κοιτάξουμε και το κατάφερε! Η Φανή Παπαθεοχάρη με το  cd «ΚΟΙΤΑ», μας έκανε όλους να κοιτάξουμε αυτό το λαμπερό κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη με τη μεστή φωνή και να αγαπήσουμε τα τραγούδια αυτής της δουλειάς. Η ερμηνεύτρια με τη ροκ εμφάνιση και το άπλετο ταλέντο έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με το «ΚΟΙΤΑ», το οποίο κυκλοφόρησε το καλοκαίρι πανελλαδικά με την εφημερίδα ‘‘Freddo” και εξαντλήθηκε. 

Μας προκάλεσε να την κοιτάξουμε και το κατάφερε! Η Φανή Παπαθεοχάρη με το cd «ΚΟΙΤΑ», μας έκανε όλους να κοιτάξουμε αυτό το λαμπερό κορίτσι από τη Θεσσαλονίκη με τη μεστή φωνή και να αγαπήσουμε τα τραγούδια αυτής της δουλειάς. Η ερμηνεύτρια με τη ροκ εμφάνιση και το άπλετο ταλέντο έχει καταφέρει να αγγίξει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με το «ΚΟΙΤΑ», το οποίο κυκλοφόρησε το καλοκαίρι πανελλαδικά με την εφημερίδα ‘‘Freddo” και εξαντλήθηκε.

Το CD περιλαμβάνει 9 ολοκαίνουργια τραγούδια , 3 σε στίχους και μουσική της Φανής με μοναδικό πάντρεμα έντεχνου και λαϊκού ήχου, το «Κοίτα» την ομώνυμη μπαλάντα που δίνει και το όνομά της στο cd, το «Πόνεσα και Έκλαψα», ένα ζεϊμπέκικο πάνω σε λαϊκούς δρόμους, και το χασάπικο «Φταις» ενώ τα άλλα 5 μελωδικά κομμάτια είναι νέων δημιουργών. Την ενορχήστρωση και επιμέλεια της παραγωγής επιμελήθηκε ο Δημήτρης Λάππας (στενός συνεργάτης της Ελένης Βιτάλη και του Διονύση Σαββόπουλου).

Αγαπημένα τραγούδια του cd αλλά και γνωστές λαϊκές και έντεχνες μελωδίες , θα μας παρουσιάσει η Φανή σε ένα χώρο πολύ ζεστό, στη καρδιά της Αθήνας, σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε η ίδια και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις.

Από 1η Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ θα έχετε ένα και μοναδικό «Προορισμό», Τριπτολέμου 12, στο Γκάζι. H διασκέδαση στην Αθήνα θα έχει μόνο ένα όνομα, αυτό το χειμώνα: Φανή Παπαθεοχάρη!

Κρατήσεις: 6947428930-6979049448

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved