Ήβη Αδάμου: Η συγκατοίκηση με τον Stavento και τα άγχη της
Showbiz

Ήβη Αδάμου: Η συγκατοίκηση με τον Stavento και τα άγχη της

Η Ήβη Αδάμου μένει μαζί με τον σύντροφό της. Η συγκατοίκηση με τον Μιχάλη Κουινέλης ήταν κάτι που την άγχωσε ή ήρθε αβίαστα;

«Η συγκατοίκηση δεν με άγχωσε. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί ώστε να Βρούμε ο ένας τον άλλον. Οχι μόνο δεν με άγχωσε, αλλά αντίθετα πιστεύω ότι μέσα από τη συγκατοίκηση βρήκαμε καλύτερα τους ρυθμούς μας. Πιστεύω ότι αν υπάρχουν σεβασμός, αγάπη και αλληλοκατανόηση η συγκατοίκηση δεν σε δυσκολεύει καθόλου. Και κάποιο πρόβλημα να προκύψει, αν υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δυο στο τέλος της ημέρας λύνεται. Φτάνει να το θέλουν και οι δύο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Δυσκολεύεται κανείς να τη φανταστεί στον ρόλο της νοικοκυράς, αλλά η Ηβη μας εκπλήσσει λέγοντας ότι όλα μέσα στο σπίτι περνούν από τα χέρια της: «θέλω να σου πω-ότι μαγειρεύω πάρα πολύ καλά. Επίσης εκείνο που δεν ξέρεις για μένα είναι ότι με την καθαριότητα έχω πολύ μεγάλο θέμα, (γελάει) Εντάξει, δεν κυνηγάω τον άλλον από πίσω με τη σκούπα, αλλά μου αρέσει η καθαριότητα μέσα στον χώρο μου. Γύρω μου όλα θέλω να είναι στη θέση τους και να είναι καθαρά. Αυτό επιβάλλεται στο σπίτι.».

Υπάρχουν μυστικά για να καταπολεμηθεί η ρουτίνα της καθημερινότητας; «Ας ξεκινήσουμε από το κυριότερο, ότι πρέπει να είναι και οι δύο απασχολημένοι. Να έχουν ενδιαφέροντα και μαζί και χωριστά. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Μετά πρέπει να βρίσκεις τρόπους μέσα στο σπίτι να σπας τη ρουτίνα. Να φέρεις φίλους στο σπίτι, να ετοιμάσεις ένα δείπνο, να παίζεις ένα επιτραπέζιο. Να υπάρχει ζωή μέσα στο σπίτι».

Πώς αντιδρά αυτό το ήσυχο και καλόβολο κορίτσι που έχω απέναντι μου όταν θυμώνει. «Γενικά είμαι χαμογελαστή και έχω τη χαρά μέσα μου. Δεν μου αρέσουν τα μούτρα και η μουρτζουφλιά. Προσπαθώ να κρατάω τα θετικά και να φέρομαι θετικά απέναντι στον άλλον, γιατί υποτίθεται πως ό, τι δίνεις παίρνεις. Αλλά υπάρχουν στιγμές που κι εγώ θυμώνω. Άνθρωπος είμαι. Εχω υπομονή και κρατιέμαι, αλλά αν γίνει κάτι και με πειράξει, εκεί θυμώνω.».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved