Ιβάν Σβιτάιλο: Είναι ερωτευμένος και η σύντροφός του είναι μία κούκλα!
Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο: Είναι ερωτευμένος και η σύντροφός του είναι μία κούκλα!

Tην πιο δηµιουργική περίοδο της ζωής του δείχνει να διανύει ο γοητευτικός χορευτής, χορογράφος και ηθοποιός Ιβάν Σβιτάιλο. Εκτός από την ηχηρή παρουσία του στα πλατό του «So you think you can dance» του ΑΝΤ1, είναι ευτυχισµένος και στην προσωπική του ζωή.

Αιτία είναι η όµορφη χορεύτρια Σταυριάνα Γαρνάβου, µε την οποία είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς µήνες. Μπορεί η γνωριµία τους να µετράει από το 2015, όταν συνεργάστηκαν στη ροκ όπερα «Οι καµπάνες του Edelweiss», στην οποία πρωταγωνιστούσε η Αννα Βίσση, η σχέση τους έγινε γνωστή, όµως, µόλις στις αρχές του περσινού φθινοπώρου. Μάλιστα, έκαναν την πρώτη δηµόσια εµφάνισή τους τον περασµένο Νοέµβριο, στη βραδιά απονοµής των φετινών Κορφιάτικων Βραβείων, που φιλοξενήθηκαν στον Πειραϊκό Σύνδεσµο.
Ο γοητευτικός Ιβάν κέρδισε το βραβείο ανδρικής ερµηνείας «Θάνος Κοτσόπουλος» για τον ρόλο του στην παράσταση «Rocky Horror Show» και σε µία τόσο σηµαντική στιγµή του δεν θα µπορούσε να µην έχει στο πλευρό του τη γυναίκα που µονοπωλεί την καθηµερινότητά του. Κατά την εµφάνισή τους στον χώρο, εκείνος την κρατούσε τρυφερά από το χέρι, ενώ εκείνη έδειχνε να νιώθει άβολα µε τα τόσα φλας. Βέβαια, έχει «εκτεθεί» αρκετές φορές µπροστά τους λόγω της δουλειάς της και πολλοί τη θυµούνται από τη συµµετοχή της το 2008 -σε µία από τις πρώτες τηλεοπτικές της δουλειές- στη βραδινή εκποµπή του Alpha «Θα πεις και ένα τραγούδι», ως µέλος του µπαλέτου που εµφανιζόταν κατά τη διάρκεια της εκποµπής. Οι καλλιτεχνικοί κύκλοι, κυρίως του θεάτρου, τη γνωρίζουν καλά, αφού λαµβάνει µέρος στις περισσότερες οντισιόν πολυδάπανων θεατρικών παραγωγών, όπου συνήθως συµµετέχει στο µπαλέτο.

Όσο διάστηµα είναι µαζί, ο Ιβάν και η Σταυριάνα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν τον έρωτά τους µακριά από τη δηµοσιότητα. Προτιµούν βραδιές σε ήσυχα µπαρ της Αθήνας ή στο σπίτι - άλλοτε µε φίλους και άλλοτε µόνοι. Περνούν πολύ καλά µαζί και αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος που οι δυο τους αποφάσισαν να συζητήσουν το ενδεχόµενο να ζήσουν µαζί. Ήδη βρίσκονται στη διαδικασία αναζήτησης σπιτιού. «Είναι θέµα χρόνου να µείνουν στο ίδιο σπίτι, αφού έτσι κι αλλιώς τους τελευταίους µήνες είναι αχώριστοι», σχολιάζει στη Real άνθρωπος που τους συναναστρέφεται συχνά. Άλλωστε, η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, φροντίζουν ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον και έχουν κοινά όνειρα για το µέλλον, θέτοντας όµως ακόµα σε προτεραιότητα τα καλλιτεχνικά τους σχέδια και ύστερα οτιδήποτε άλλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved