Ιβάν Σβιτάιλο: «Ο χορός δαμάζει τις αντοχές του σώματος»
Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο: «Ο χορός δαμάζει τις αντοχές του σώματος»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του So you think you can dance

Ο γοητευτικός Ρώσος χορευτής, με ελληνικές καταβολές από την πλευρά της μητέρας του, μίλησε στην «Espresso» για το ξεκίνημά του στον χορό, για το «Κάτω Παρτάλι» αλλά και για την κρίση στην Ελλάδα, που θεωρεί ότι είναι κατά βάση πολιτιστική, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν μας βοηθά το να καθόμαστε να βλέπουμε το «Survivor».

Ως μέλος της κριτικής επιτροπής του «So you think you can dance» του ΑΝΤ1 ενθουσιάζεται όταν μιλάει για το κοινό σημείο που έχουν οι 24 χορευτές, οι οποίοι επιλέχθηκαν από 250, για να μπουν στα live του σόου. «Έχουν μεγάλο πάθος για να καταπονήσουν το κορμί τους και να χορέψουν με την ψυχή τους» σημειώνει και συνεχίζει λέγοντας ότι, όταν του προτάθηκε η θέση, δεν χρειάστηκε καν να σκεφτεί για να πει το ναι. «Για μένα από αυτήν την παραγωγή θα ήταν θεάρεστο να βγει ένα γερό σκαρί στον χορό, που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.

Ο χορός δοκιμάζει τρομερά τις αντοχές του σώματος, το έχω νιώσει αυτό πολύ σκληρά, γι’ αυτό χρειάζονται μεγάλη αγάπη και αυτογνωσία» μας λέει και εξηγεί το γιατί: «Το ανθρώπινο σώμα είναι μεγάλο εργαλείο. Όταν κατέρρεε η Σοβιετική Ένωση και δεν είχαμε ούτε ζάχαρη να φάμε, τα μπαλέτα μας δεν έκλεισαν. Ήταν η ταυτότητά μας. Γι’ αυτό και σε αυτήν την οικονομική κρίση της Ελλάδας, που για μένα είναι κατά βάση πολιτιστική, πιστεύω ότι δεν μας βοηθά το να καθόμαστε να βλέπουμε “Survivor”. Η απάθεια δεν βοηθάει, αυτά που βοηθάνε είναι η πληροφόρηση και η δουλειά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved