Ηρώ: «Οι καλλιτέχνες μιλούν με το έργο τους και επικοινωνούν μέσα από αυτό»
Showbiz

Ηρώ: «Οι καλλιτέχνες μιλούν με το έργο τους και επικοινωνούν μέσα από αυτό»

Η Ηρώ είναι από τις λίγες εκείνες περιπτώσεις καλλιτεχνών που εμφανίζονται και εξαφανίζονται σαν... κομήτες. Πρόκειται για συνειδητή επιλογή;

«Εχουμε μάθει στη χώρα μας οι καλλιτέχνες να είναι πάντα στο προσκήνιο ακόμα και όταν δεν χρειάζεται. Πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες μιλούν με το έργο τους και επικοινωνούν μέσα από αυτό. Κάθε άλλη μορφή επικοινωνίας αποτελεί «πολιτική» της τέχνης, και όπως ξέρουμε η πολιτική από τη φύση της δεν έχει αλήθεια. Η αρτίστα, όμως, οφείλει να έχει» τόνισε στο Έθνος της Κυριακής.

-Παρ' όλα αυτά θεωρείτε ότι έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μια σταθερά με το κοινό;

«Το κοινό δεν χωρίζεται σε μερίδες. Το κοινό έχει ψυχή που πάλλεται ή δεν πάλλεται μαζί με την «αρτίστα». Επιτυχία για μένα είναι η στιγμή που «μιλήσαμε την ίδια γλώσσα» εσείς κι εγώ, η στιγμή που νιώσαμε το ίδιο συναίσθημα, εσείς κι εγώ? αυτό είναι επιτυχία.»

-Η μουσική, η δημιουργία, βρίσκονται σταθερά μέσα στο μυαλό σας ακόμη κι όταν δεν δουλεύετε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ;

«Οχι, η μουσική έρχεται και φεύγει, είναι ζωντανή και έχει στιγμές που κοιμάται και στιγμές που είναι σε εγρήγορση παρατήρησης του κόσμου και των συναισθημάτων του. Κάπως έτσι έρχεται η έμπνευση;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved