Τάκης Ζαχαράτος: «Είμαστε μια χώρα σε εθνική κατάθλιψη»
Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος: «Είμαστε μια χώρα σε εθνική κατάθλιψη»

Για την κρίση αλλά και για το επίκαιρο θέμα με τις πετρελαιοκηλίδες, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Βιώνουμε την εποχή των διλημμάτων. "Να φύγω ή να μείνω, να το φάω το κερασάκι ή να το δώσω πίσω;". Βρισκόμαστε όλοι σε ένα μπλέξιμο. Η κρίση είναι πια μόνιμη πελάτισσα μας και δεν λέει να φύγει. Την αντιμετωπίζουμε πλέον σαν έναν συγγενή που ναι μεν δεν τον θέλουμε, αλλά δεν μπορούμε και να τον διώξουμε. Είμαστε όλοι λίγο-πολύ σε μια αδράνεια και δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει γιατί χρειαζόμαστε χρόνο για να αντιδράσουμε ή γιατί έχουμε αποδεχθεί αυτά που συμβαίνουν», λέει στο Πρώτο Θέμα και τονίζει:

«Το ίδιο συνέβη και με το θέμα της πετρελαιοκηλίδας. Είμαστε μια χώρα σε εθνική κατάθλιψη. Ολη αυτή η μαύρη κηλίδα που υπάρχει στο μυαλό μας, στις καρδιές μας και στην τσέπη μας μεταφέρθηκε και στις θάλασσες μας. Για μένα ήταν μαχαιριά στην καρδιά να δω ο, τι ωραιότερο έχει αυτή η χώρα να μαυρίζει. Είναι μαύρη η σκέψη μας, η ψυχή μας, τώρα μαύρισε και η θάλασσα μας. Εύχομαι να σταματήσει γρήγορα το κακό και οι αρμόδιοι να πάρουν πλέον τα κατάλληλα μέτρα. Μολύναμε ό,τι καλύτερο είχαμε και επιπλέον επιδεικνύουμε και αδράνεια. Η κηλίδα είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά πάνω μας. Και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved