Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν έχω κανένα λόγο να παρουσιάσω τα προσωπικά μου δεδομένα»
Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν έχω κανένα λόγο να παρουσιάσω τα προσωπικά μου δεδομένα»

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του Γιώργου Κωνσταντίνου, με τίτλο «Showtime».

«Το έχω γράψει εγώ το βιβλίο, δεν ήθελα να το γράψει κάποιος άλλος γιατί δεν μπορούσε με τον τρόπο με τον οποίο το είχα σκεφτεί εγώ. Είχα διαβάσει βιογραφίες συμπαθητικές, καλέ;, αλλά ήταν λίγο διεκπεραιωτές. Η βιογραφία μου είναι η ζωή μου όλη, από μωρό παιδί, που γεννήθηκα ,επάνω σ' ένα τραπέζι. Τότε ήταν πολύ δύσκολο το θέμα του μαιευτηρίου και ξεγέννησε τη μητέρα μου μια μαμή στο σπίτι. Από τότε μέχρι και σήμερα όλη η ζωή μου είναι περασμένη μέσα από την προσωπική μου φιλοσοφία, πώς έβλεπα τα πράγματα, πώς τα ένιωθα σε κάθε ηλικία και συγχρόνως παρουσιάζοντας και την εποχή στην οποία ζούσα. Είναι ένα άλλου είδους βιβλίο. Αναφέρομαι στις δουλειές μου, στην άνοδο μου, πώς ξεκίνησα, πώς ανέβηκα, αλλά πάντα μέσα από το τι σκεφτόμουν εγώ τον καιρό εκείνο. Το βιβλίο ονομάζεται Showtime» τόνισε στο Λοιπόν.

-Γιατί το ονομάσατε έτσι;

«Είναι μία δική μου φιλοσοφία, ότι η ζωή είναι ένα σόου. Ο κόσμος περνάει, πρωταγωνιστεί για τον εαυτό του, παίζει, κάνει διάφορους ρόλους, δραματικούς, κωμικούς, παθιασμένοι, «φεύγει» και κλείνει η αυλαία, κι αυτό είναι ένα σόου.»

-Τα γράψατε όλα ή κρατήσατε και κάποια πράγματα για εσάς και μόνο;

«Πάντα, το ξέρουν οι πάντες, ότι τα προσωπικά μου δεδομένα δεν τα λέω ποτέ, γιατί δεν αφορούν κανέναν, όπως δεν με αφορούν τα προσωπικά δεδομένα κανενός. Δεν έχω καμιά σχέση με την «κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαρας», δεν είχα ποτέ. Όσοι το πήραν να το διαβάσουν για το λόγο αυτό να το δώσουν πίσω, είναι απλό. Δεν έχω κανένα λόγο να παρουσιάσω τα προσωπικά μου δεδομένα. Όπως έχει γίνει πλέον, σαν εκμετάλλευση, να παρουσιάζουμε τα προσωπικά μας δεδομένα για να βοηθήσουμε την εμφάνιση μας, την καριέρα μου, αυτό δεν με αφορούσε ποτέ. Όλες οι πτυχές της ζωής μου, που δεν την ξέρει κανένας και μάλλον θα ξαφνιαστεί από τι έχω περάσει και τι έχω δει, είναι ένα προσωπικό δεδομένο που μπορούσα να το αναφέρω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved