Ιβάν Σβιτάιλο-Σταυριάνα Γαρνάβου: Παιδί, ναι, γάμος όχι!
Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο-Σταυριάνα Γαρνάβου: Παιδί, ναι, γάμος όχι!

Ο Ιβάν Σβιτάιλο και η Σταυριάνα Γαρνάβου είναι μαζί τρία χρόνια, η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και κάνουν κοινά όνειρα για το μέλλον.

Οι δυο τους, που προτιμούν να απασχολούν τον Τύπο με τη δουλειά τους και όχι εκθέτοντας την προσωπική τους ζωή, έκαναν όλο αυτό το διάστημα προσεκτικές κινήσεις και απέφυγαν όσο μπορούσαν τα φώτα. Δεν έπαιξαν κρυφτό με τις κάμερες, ούτε εκείνος την απαρνήθηκε όταν ερωτήθηκε για τη σχέση τους, απλώς επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους, γι’ αυτό και έως τώρα δεν ξέραμε καν αν συγκατοικούν.

Τέτοια στοιχεία δεν έδωσε κανείς από τους δύο, πηγές της Realnews όμως υποστηρίζουν ότι μοιράζονται την ίδια στέγη σε ένα άνετο διαμέρισμα στα νότια προάστια. Ευτυχούν μαζί, αλλά, όπως εκμυστηρεύονται στον φιλικό τους κύκλο, δεν σκέφτονται να επισημοποιήσουν την τριών ετών σχέση τους. Ο Ιβάν Σβιτάιλο, που έγινε γνωστός στο πλατύ κοινό από το «Κάτω Παρτάλι» και τη δυνατή συμμετοχή του στο τάλεντ σόου «So you think you can dance», έχει σταθερή παρουσία και στο θέατρο, σε παραστάσεις του Γιάννη Κακλέα. Εκεί πρωτοσυνάντησε τη Σταυριάνα, με το ειδύλλιό τους να πλέκεται στις πρόβες της ροκ όπερας «Οι καμπάνες του Εντελβάις» του Νίκου Καρβέλα, όπου πρωταγωνιστούσε η Αννα Βίσση. Το αρχικό φλερτ έδωσε τη θέση του σε έναν έρωτα με πολύ γερές βάσεις και έκτοτε προχωρούν μαζί.

Μένουν μαζί και απολαμβάνουν την κοινή τους καθημερινότητα, χωρίς να έχουν κατά νου έναν ενδεχόμενο αρραβώνα ή γάμο. Οπως λένε μάλιστα πηγές από τον φιλικό τους κύκλο, αυτό που θέλουν πολύ είναι ένα παιδί. Εδώ και περίπου έναν χρόνο η Σταυριάνα έχει εκφράσει αυτή την επιθυμία στον Ιβάν, αλλά μέχρι πρότινος εκείνος δεν αισθανόταν έτοιμος. Πλέον, όμως, έχει αναθεωρήσει. Σε τροχιά μωρού, λοιπόν, οι δυο τους, έχουν παράλληλα «οργώσει» την Ελλάδα με τις «Εκκλησιάζουσες» που διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο Αλέξανδρος Ρήγας, δίνοντας στον Ιβάν τον διπλό ρόλο χορογράφου και ηθοποιού. Εκείνος δίδαξε με δεινότητα τον 30μελή θίασο με τους Γιώργο Κωνσταντίνου, Αντώνη Λουδάρο, Μελέτη Ηλία, Σοφία Μουτίδου, Δημήτρη Σταρόβα, Χάρη Γρηγορόπουλο κ.ά., ενώ «κρατάει» και έναν ρόλο-κλειδί, με το γερό ζεϊμπέκικο που χορεύει να κλέβει την παράσταση και να αποθεώνεται από το κοινό.

Το ζευγάρι ακολουθεί την περιοδεία με το αυτοκίνητό του, έχοντας μαζί του και τον πανέμορφο Γιούρι, ένα σταφορντσάιρ τεριέ, που είναι η μεγάλη αδυναμία και των δύο. Ο Γιούρι δίνει το δυναμικό «παρών» του στα παρασκήνια των θεάτρων που παίζει ο Ιβάν και έχει γίνει η... μασκότ του θιάσου! Να σημειώσουμε ότι ο Ιβάν Σβιτάιλο θα «συναντήσει» ξανά τον Γιάννη Κακλέα τον χειμώνα, μιας και έκλεισε να συμπράξει στην παράσταση «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», που θα ανέβει στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος» με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Ελλη Τρίγγου. Στην εν λόγω φιλόδοξη παράσταση θα δούμε επίσης τον Γιώργο Κοψιδά, τη Δήμητρα Λημνιού, τον Θάνο Μπίρκο, τον Νίκο Ορφανό, τον Σωκράτη Πατσίκα, τον Γιάννη Ποιμενίδη, την Αγγελική Τρομπούκη κ.ά.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved