Josephine Wendel: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κάνει bullying»
Showbiz

Josephine Wendel: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κάνει bullying»

Εκτός από το τραγούδι, η Josephine Wendel ασχολείται ενεργά με τα social media και ο λογαριασμός της στο Instagram αριθμεί πάνω από 110.000 followers.

«Πλέον το Instagram είναι μια κανονική δουλειά. Δίνονται χορηγίες, γίνονται συνεργασίες με brands ambassadors και όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει budget για τα social media. Προσωπικά ασχολούμαι περίπου πέντε ώρες την ημέρα με το Instagram. Από την άλλη, το προφίλ μου θέλω να είναι όσο πιο ανθρώπινο και απλό γίνεται. Ειδικά όταν είσαι influencer και έχεις επικοινωνία με τους followers, όπως εγώ».

Η Josephine απαντά σε όλα τα μηνύματα που της στέλνουν, ακόμα και στους haters, σε εκείνους δηλαδή που τη βρίζουν και προσπαθούν να τη μειώσουν. «Παλαιότερα δεν ασχολιόμουν, αλλά όταν κάθονται και μου γράφουν σχόλια του τύπου “Έίσαι χοντρή”, “Πώς είναι έτσι η μύτη σου;”, θα απαντήσω γιατί δεν δέχομαι από κανέναν να κάνει body shaming. Τελευταία κάνω πολλούς block, διότι έχουν ξεφύγει από τα όρια της απλής αγένειας και φτάνουν στην προσωπική προσβολή. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σε κρίνει ανώνυμα πίσω από μια οθόνη» ξεκαθαρίζει, ενώ παραδέχεται πως στο παρελθόν και η ίδια είχε μπει στο τριπάκι να δείχνει μια τέλεια γυναικεία εικόνα στις αναρτήσεις της.

«Το έκανα και θεωρώ πως είναι αστείο να δείχνουμε στον κόσμο αυτή την τελειότητα. Εξάλλου, δεν είμαστε έτσι στην πραγματικότητα. Προσωπικά έχω ξεκινήσει να βγάζω τον εαυτό μου όπως είναι και αν κάποιοι δεν το δέχονται, απλά τους διαγράφω και δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου κάνει bullying» περιγράφει στο People.

Τη φλερτάρουν, είτε στο Instagram είτε από κοντά; «Όχι! Αρκούνται μόνο σε κάτι χυδαίες φωτογραφίες που διαγράφω αμέσως. Αυτό δεν είναι φλερτ. Δεν θυμάμαι καν πότε με φλέρταραν με όμορφο και γοητευτικό τρόπο. Οι περισσότεροι άντρες κάπου το έχουν χάσει και δεν μπαίνουν εύκολα στη διαδικασία να σε προσεγγίσουν και να σε πολιορκήσουν. Πιστεύω πως ζούμε σε μια περίεργη εποχή και πλέον έχουν εκφυλιστεί πολλά πράγματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved