Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια προγραμμάτισε τον γάμο της και άρχισε τις πρώτες ετοιμασίες!
Showbiz

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια προγραμμάτισε τον γάμο της και άρχισε τις πρώτες ετοιμασίες!

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποφάσισε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και ετοιμάζει τον γάμο της που θα γίνει την επόμενη χρονιά. 

Παρά το φορτωμένο πρόγραμμα και τις πολλές υποχρεώσεις της, η τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου βρίσκει χρόνο για να κάνει τις πρώτες προετοιμασίες για τον γάμο της με τον βολεϊμπολίστα Θοδωρή Πλεμμένο. Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, οι δυο τους αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη χρονιά.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη, γιατί από τη μια έχω τα επαγγελματικά μου και από την άλλη παντρεύομαι! Είμαστε πολύ καλά με τον Θοδωρή, είμαστε μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και πλέον, μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές, οπότε και επιστρέψαμε στο σπίτι μας στον Υμηττό, έχω ξεκινήσει τις πρώτες προετοιμασίες του γάμου μας, ο οποίος θα γίνει μέσα στο 2019», αποκαλύπτει στη Realnews η τραγουδίστρια, φανερά ευτυχισμένη για τις όμορφες εξελίξεις στη ζωή της, και συνεχίζει: «Βρίσκομαι στο αρχικό στάδιο των προετοιμασιών, γιατί ο Θοδωρής έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα του, τη Νέα Ερυθραία, ενώ εγώ ετοιμάζομαι να αναχωρήσω για Αμερική με τον Δημήτρη Μπάση. Θα εμφανιστούμε στις 12 Οκτωβρίου στη Βαλτιμόρη, την επόμενη ημέρα στη Βοστώνη, στις 19 στο Νιου Τζέρσεϊ και στις 20 στη Νέα Υόρκη. Μόλις επιστρέψω, σειρά έχουν οι εμφανίσεις με τους μουσικούς μου σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, σε μέρη όπως το Ισραήλ, η Σουηδία, η Γερμανία. Παράλληλα, τον Νοέμβριο ξεκινώ δική μου ραδιοφωνική εκπομπή στο Κανάλι Ενα του Πειραιά, 17:00-19:00, ενώ στα τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσω κάποιες πολύ όμορφες βραδιές στο Γκάζι, με τον εξαιρετικό μουσικό Παντελή Ντζιάλα στην κιθάρα και στο live looping, στις οποίες -σε κάποιες παραστάσεις- θα έχω καλεσμένους και αγαπημένους φίλους μου, τραγουδιστές»», λέει η Ζωή Παπαδοπούλου.

Οσο για τον γνωστό βολεϊμπολίστα, εκτός από τις αθλητικές του υποχρεώσεις, διαγράφει και μία πολύ επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και έχει και εκείνος πολύ αυξημένες υποχρεώσεις για τους επόμενους μήνες. Γι’ αυτό και αποφάσισαν ο γάμος να γίνει τη νέα χρονιά, όταν θα είναι πιο χαλαροί και θα έχουν χρόνο για να απολαύσουν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της κοινής τους ζωής.

Ο έρωτάς τους ξεκίνησε στα τέλη του 2016, όταν τους σύστησε ο κοινός τους φίλος Κώστας Καραφώτης. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους έγιναν αχώριστοι. Σύντομα πήραν την απόφαση να ζήσουν μαζί, ενώ γνωρίστηκαν μεταξύ τους οι οικογένειές τους. Οι γονείς τους έδωσαν την ευχή τους και ανυπομονούν πλέον για τον γάμο τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved