Τάκης Μπινιάρης: «Το ίδιο φτωχή είναι για μας και η δισκογραφία του Βέρτη και του Οικονομόπουλου»
Showbiz

Τάκης Μπινιάρης: «Το ίδιο φτωχή είναι για μας και η δισκογραφία του Βέρτη και του Οικονομόπουλου»

Ο αξιόλογος ερμηνευτής Τάκης Μπινιάρης σχολίασε γιατί οι σημερινοί τραγουδιστές δεν μπορούν να βγάλουν κλασικά τραγούδια και τόνισε πως όταν τους ακούς δεν καταλαβαίνεις ποιος είναι ποιος…

Γιατί οι σημερινοί τραγουδιστές δεν μπορούν να βγάλουν κλασικά τραγούδια;
«Είναι θέμα ρεπερτορίου. Οι νέοι τραγουδιστές πρέπει να επιλέγουν πολύ καλά τραγούδια για τη δισκογραφία τους και όχι ότι να ’ναι. Πάντα γράφονται ωραία τραγούδια και υπάρχουν στα συρτάρια των δημιουργών. Για να καταλάβεις, τα βράδια στα μαγαζιά λέμε 50 τραγούδια από το ρεπερτόριο του Βοσκόπουλου και απ’ αυτό ζούμε, ενώ από τη δισκογραφία του Πλούταρχου, που περιλαμβάνει πάρα πολλά τραγούδια, ζήτημα είναι αν λέμε ένα ή δύο. Το ίδιο φτωχή για μας είναι και η δισκογραφία του Βέρτη και του Οικονομόπουλου».

Οι περισσότεροι μοιάζουν φωνητικά...
«Οι νέοι τραγουδιστές δεν δημιουργούν δική τους φωνητική ταυτότητα. Παλιά έλεγες «αυτός είναι ο Καζαντζίδης, ο Βοσκόπουλος, ο Πάριος, ο Διονυσίου»... Τώρα ακούς όλους αυτούς τους νέους και δεν καταλαβαίνεις ποιος είναι ποιος. Ακόμη, οι περισσότεροι τραγουδιστές των νεότερων γενιών δεν δίνουν ερμηνευτική σημασία στα κουπλέ. Ίσως γιατί οι χαμηλές τους νότες δεν είναι τόσο καλές όσο των παλιότερων θρυλικών τραγουδιστών, που έλεγαν «το κουπλέ είναι για εμάς και το ρεφρέν για τον κόσμο». Αλλά αυτό που λέω ποιος το παρατηρεί; Άντε καμιά δεκαριά σαν κι εμένα τρελοί».

Σε κυνήγησε το καλλιτεχνικό κύκλωμα, αλλά στα κέντρα όπου εμφανιζόσουν είχες ένα κοινό από ισχυρούς επιχειρηματίες, πολιτικούς και άλλα διάσημα πρόσωπα...
«Ναι, το μαγαζί στο «Πεντελικόν» γέμιζε από τους λεγόμενους επωνύμους που έρχονταν για να κάνουν τα ραντεβού τους για μπίζνες», λέει στην Εspresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved