Μαρινέλλα: Αυτά τα «θεά» και τα «αποθεώνουν», δεν μου αρέσουν καθόλου!
Showbiz

Μαρινέλλα: Αυτά τα «θεά» και τα «αποθεώνουν», δεν μου αρέσουν καθόλου!

Όπως πάντα ειλικρινής η Μαρινέλλα!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστή εφημερίδα, μίλησε για όλους και για όλα και δεν δίστασε να πει ανοιχτά τις απόψεις της, είτε αυτές είναι αρεστές είτε όχι!

Σας βρίσκω πάλι σε μαραθώνιο». Μετά την «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης, όπου... σπάσατε πόρτες, χτυπάτε τώρα στο «Διογένης Studio» για 10 μόνο παραστάσεις.

Όπου επίσης... σπάμε πόρτες! Μα με τέτοια «ομάδα» που φτιάξαμε με τους εξαιρετικούς Κώστα Μακεδόνα, Έλενα Παπαρίζου, Ήβη Αδάμου, Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσάρουχίδη, πώς να μην το πάρουμε το... πρωτάθλημα, αγαπητέ μου; Δεν είμαστε δυνατή ομάδα; Όχι, θέλω να απαντήσεις!

Επειδή σας απόλαυσα στην «Πύλη Α», έχω να καταθέσω ότι όντως είστε ομάδα για πρωτάθλημα! Θυμάμαι τις ουρές που γίνονταν εκεί και πώς σας αποθέωναν...
Αχ, μη με αρχίσεις με αυτά τα «θεά» και τα «αποθεώνουν», που δεν μου αρέσουν καθόλου, όπως ξέρεις πολύ καλά! Όταν προσφέρεις ψυχαγωγία στο κοινό, σου το γυρίζει πίσω. Ό,τι δίνεις παίρνεις στη ζωή! Φτιάχτηκε με πολλή αγάπη ένα πρόγραμμα δυνατό και ο κόσμος το αγκαλιάζει θερμά. Γιατί τον κόσμο δεν τον κοροϊδεύεις. Αν πας να τον γελάσεις το εισπράττει και σου γυρνάει την πλάτη, είπε στη Reallife.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved