Χρύσπα: Το YFSF και τα σχόλια που λαμβάνει από τον κόσμο
Showbiz

Χρύσπα: Το YFSF και τα σχόλια που λαμβάνει από τον κόσμο

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, παραχώρησε η Χρύσπα.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που φέτος συμμετέχει στο YFSF, μίλησε για πολλά και φυσικά και για το σόου μεταμφιέσεων.

Η συμμετοχή σου στο σόου σε έχει βοηθήσει να βρεις ακόμη μία πτυχή του εαυτού σου γιατί στην ουσία εκτελείς και την υποκριτική εκτός από τη μουσική;

Ναι! Από παιδί ασχολούμαι με αυτά, μου αρέσουν. Αλλά σίγουρα όταν κάτι καλείσαι να το κάνεις δημόσια, γιατί δεν έχω ξανακάνει μιούζικαλ δημόσια, για εμένα είναι μία καινούργια πτυχή. Είναι κάτι καινούργιο.

Είναι πιο δύσκολο να προσεγγίσεις τη φωνή ή την προσωπικότητα;

Είναι ένα σύμπλεγμα πραγμάτων. Η ομάδα του «YFSF» έχει αναλάβει την εμφάνιση μας. Παρ' όλα αυτά, εμείς δίνουμε παραπάνω όταν μελετάμε τις χαρακτηριστικές κινήσεις κάποιου και τον τρόπο που τραγουδάει. Τη φωνή κάποιου δεν μπορώ να τη φτάσω γιατί δεν κάνω μιμήσεις, αλλά μπορώ να προσεγγίσω τον τρόπο που τραγουδάει και κινείται, το οποίο είναι αρκετά δύσκολο.

Φέτος νομίζω πως είναι ένας από τους πιο δυνατούς κύκλους του σόου...

Νομίζω πως και παραγωγικά είναι. Φέτος ο ΑΝΤ1 έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Έχει, βέβαια, χρόνια παράδοση στα σόου, αλλά φέτος ο πήχης είναι πολύ ψηλά και όλοι οι συμμετέχοντες χαιρόμαστε με αυτό. Μας αρέσει που κάνουμε πράγματα έξω από εμάς σε τόσο καλό επίπεδο, που δεν οφείλεται μόνο σε εμάς αλλά και στους δασκάλους μας και σε όλους τους συντελεστές.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο και θα αποκομίσεις από αυτή την εμπειρία;

Θα έχω αποκομίσει έναν νέο τρόπο μελέτης τραγουδιών. Και πώς έπειτα από κάποιες διακοπές δημιουργούμε κολάζ με φωτογραφίες. Έτσι και για εμένα το «YFSF» είναι το καλοκαίρι μου, είναι οι διακοπές μου. Στις οποίες διακοπές, όμως, μαθαίνω και πράγματα, θα έχω περάσει πολύ όμορφα και θα έχω πάρει μαζί μου όλες αυτές τις προσωπικότητας που έχω κάνει μέσα σε αυτό.

Τι σχόλια λαμβάνεις από το κοινό;

Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως μέχρι να συμμετέχω σε αυτό ο κόσμος είχε υπόψη του μόνο μία καλλιτεχνική μου πλευρά, μία συγκεκριμένη εικόνα που έχει βγει μέσα από κάποια τραγούδια μου. Μέσα από εκεί παρακολουθούν και κάτι άλλο που μπορώ να κάνω, που είναι πέραν της εικόνας που έχουν στο μυαλό τους. Και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Οπότε καταλαβαίνεις πως όταν μου δίνεται η δυνατότητα να κάνω στο «YFSF» πράγματα που μπορεί να κάνω και στις εμφανίσεις μου σε μικρότερο βαθμό, αλλά δεν υπάρχουν στη γενική εικόνα του κόσμου πως το κάνω, το «YFSF» είναι για εμένα ένα διαβατήριο για να γνωριστούμε καλύτερο, λέει στο My TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved