Γιώργος Περρής: «Όταν τραγούδησα με τη Lara Fabian ήμουν σε κατάσταση πανικού»
Showbiz

Γιώργος Περρής: «Όταν τραγούδησα με τη Lara Fabian ήμουν σε κατάσταση πανικού»

Η Lara Fabian ήταν το ίνδαλμά του και η συνεργασία μαζί της ήταν δώρο Θεού για τον Γιώργο Περρή.

Όταν του έγινε γνωστό πώς θα συνεργαστεί μαζί της, τα συναισθήματά του ήταν πολλά, αλλά ο πανικός τον κυρίευσε, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ποια ήταν τα πρώτα σας ακούσματα;

«Νανά Μούσχουρη, Μάνος Χατζιδάκις, Charles Aznavour, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, George Michael. Και πολλή κλασική μουσική, κυρίως Bach και Chopin».

Με ποιο ίνδαλμα σας απολαύσατε συνεργασία επί σκηνής;

«Χωρίς αμφιβολία, την πρώτη φορά που τραγουδήσαμε μαζί με την αγαπημένη μου Lara Fabian, πριν από περίπου 10 χρόνια. Ήμουν σε κατάσταση πανικού και ενθουσιασμού μαζί, δεν μου έχει ξανατύχει νομίζω ποτέ αυτό. Από τη μία, ο έφηβος μέσα μου έκανε πάρτι, χοροπηδούσε και ούρλιαζε. Από την άλλη, φοβόμουν ότι δεν θα ήμουν αρκετά καλός και δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Εκείνο το πρώτο βράδυ, την παρατηρούσα σαν να ήταν εξωγήινος, ήθελα να δω πώς περπατάει, πώς τρώει, πώς μιλάει, πώς φέρεται. Με τα χρόνια βέβαια, γίναμε στενοί φίλοι, αλλά εκείνη την ημέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Πάντα κουβαλάτε το λευκό βότσαλο που σας θυμίζει την Ελλάδα;

«Πού το ξέρετε; Στη βαλίτσα που παίρνω μαζί μου στα ταξίδια, στα αεροπλάνα αλλά και σε όλα τα θέατρα όπου παίζω, εδώ και πολλά χρόνια, έχω για γούρι μια μικρή πετρούλα σε σχήμα καρδιάς, από μία παραλία στο Αιγαίο. Την Ελλάδα την κουβαλώ παντού μέσα μου, υπάρχει στα μάτια μου, στο πρόσωπο μου, στον τρόπο σκέψης μου και στον τρόπο που τραγουδώ. Γι' αυτό και το θεωρώ χρέος μου να τη σεβαστώ και να την εκπροσωπήσω όσο πιο επάξια μπορώ, αλλά είμαι και αυστηρός μαζί της» εξήγησε στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved