Χρύσπα: Αποκάλυψε πώς είναι τα... οικονομικά της!
Showbiz

Χρύσπα: Αποκάλυψε πώς είναι τα... οικονομικά της!

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Χρύσπα.

Η γνωστή τραγουδίστρια που αυτή την περίοδο την απολαμβάνουμε και στο YFSF, μίλησε για τη διασκέδαση τη σήμερον ημέρα και για τα... οικονομικά της!

Η διασκέδαση έχει αλλάξει μορφή, τα... νυχτοκάματα έχουν μειωθεί. Τα δεδομένα της νύχτας έχουν αλλάξει.

«Σίγουρα έχουν αλλάξει τα δεδομένα της νύχτας, όπως και της ημέρας, αλλά αυτό δεν με τρομάζει για το μέλλον, Όταν έχει περάσει το διάστημα της απότομης πτώσης και το έχουμε συνηθίσει αυτό που μας συμβαίνει σαν ιδέα και σαν κατάσταση, δεν τρομάζεις, απλώς μαθαίνεις να συμβιβάζεσαι και να πορεύεσαι με τη δεδομένη κατάσταση. Με θλίβει το γεγονός ότι οι σημερινές γενιές των 16-18 χρονών δεν θα δουν τη νύχτα που είχαμε ζήσει εμείς, που ήμασταν κάθε βράδυ έξω, σ' ένα πιο ασφαλές περιβάλλον, γιατί υπήρχαν ανοιχτά μεγάλα μαγαζιά.

Η κάθε εποχή έχει τα δικά της καλά. Ο καιρός θα δείξει πού μας πάει όλο αυτό. Δεν θα έλεγα ότι τα πράγματα περιορίζονται, αυτό γίνεται μόνο σε ό,τι αφορά στις μεγάλες παραγωγές και τις μεγάλες πίστες. Εγώ δεν έχω περιοριστεί καθόλου σ' αυτό που κάνω μόνη μου».

Οικονομικά πώς είσαι;

«Οι καιροί έχουν αλλάξει για όλους μας. Έχω συμβιβαστεί οικονομικά, εννοείται, δεν γίνεται να είμαι στο δικό μου κόσμο, δεν θα δουλέψω ποτέ. Δύσκολο κομμάτι ήταν για μένα όταν μεγάλωσε η προσωπική μου ομάδα, γίναμε μια μπάντα και έπρεπε να ρίξω κι άλλο το προσωπικό μου μπάτζετ για να μπορέσω να συντηρήσω αυτή την ιδέα», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved