Κι όμως, η Χρύσπα είχε σχέσεις με επώνυμους, που δεν τις μάθαμε ποτέ!
Showbiz

Κι όμως, η Χρύσπα είχε σχέσεις με επώνυμους, που δεν τις μάθαμε ποτέ!

Η Χρύσπα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό, μίλησε για όλους και για όλα.

Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και σε κάποιες σχέσεις που είχε στο παρελθόν με κάποιους από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Προσέχεις να μη δημοσιοποιείς κομμάτια της προσωπικής σου ζωής;

Κάποια κομμάτια της προσωπικής μας ζωής, όπως εκείνα που μας στεναχωρούν, είναι καλό να τα κρατάμε όσο πιο κλειστά γίνεται, δεν χρειάζεται να ειπωθούν. Πάντα ήμουν έτσι, δεν κάνω εξτρίμ πράγματα στην προσωπική μου ζωή, ούτε είχα ποτέ μου σχέσεις με δημόσια πρόσωπα, πέρα από ελάχιστες, που ποτέ δεν τις καταλάβατε. (Γέλια.)

Υπήρχαν σχέσεις με πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όταν δεν ήσουν παντρεμένη που κατάφερες να τις προστατέψεις και να μη δουν τα φώτα της δημοσιότητας;

Ναι, πριν παντρευτώ, οι οποίες έμειναν εκεί που έπρεπε να μείνουν. Όταν κάτι δεν έχει μεγάλη συναισθηματική αξία, δεν έχει λόγο να δημοσιεύεται, γιατί μετά μπαίνεις σ' έναν κύκλο να εξηγήσεις γιατί χώρισες και δεν υπάρχει λόγος. Είχα κάποιες σχέσεις με κάποιους γνωστούς ανθρώπους που κατάφερα να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μην το μάθει κανείς κι αυτό είναι κάτι που δεν θέλει προσπάθεια, είναι το φυσιολογικό, μέχρι ενός σημείου.

Σου είχε ζητήσει κάποιος από τους συντρόφους που μου αναφέρες να δημοσιοποιήσει τη σχέση σας;

Όχι, ποτέ, δεν μπλέκω με τέτοιους ανθρώπους εγώ, ούτε φίλους τέτοιους έχω.

Πού επικεντρώνεσαι;

Στη ζωή μου και όχι στη δημοσιοποίηση της ζωής μου, δηλαδή στην ουσία. Κάνω παρέα με τους φίλους μου, οι οποίοι το ξέρουν, ούτε κρύβομαι ούτε θα βγω για να κάνω δημόσιες σχέσεις απαραίτητα. Είμαι επιρρεπής στους καλούς φίλους όπως και στο καλό φαγητό, είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved