«Ετοιμοπόλεμη» η Μαρινέλλα
Showbiz

«Ετοιμοπόλεμη» η Μαρινέλλα

Μετά το ατύχημα σε νυχτερινό κέντρο, επιστρέφει δυναμικά με μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ορθια η Μαρινέλλα!
Η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, μετά την περιπέτεια της υγείας της, επιστρέφει στη σκηνή για μια σειρά από συναυλίες, στο πλαίσιο της μεγάλης καλοκαιρινής περιοδείας της στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Στα μέσα του Μαρτίου, η 80χρονη ερμηνεύτρια είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Ήταν η τελευταία βραδιά των sold out εμφανίσεών της στο Διογένης Studio και, τη στιγμή που κατέβαινε τα σκαλιά για το καμαρίνι της προκειμένου να ετοιμαστεί, σκόνταψε, έπεσε κι έσπασε το ισχίο της. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων και χειρουργήθηκε άμεσα.

Η είδηση στενοχώρησε συγγενείς, φίλους, αλλά και το πολυπληθές κοινό της, που περίμενε καρτερικά τα νέα για την υγεία της. Στο πλευρό της, από την πρώτη στιγμή, βρέθηκαν η οικογένειά της, αλλά και οι συνεργάτες της Κώστας Μακεδόνας, Ελενα Παπαρίζου, και Ήβη Αδάμου, με τους οποίους εμφανιζόταν στο γνωστό κέντρο διασκέδασης της λεωφόρου Συγγρού.

Η Μαρινέλλα υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση και η ανάρρωσή της ξεκίνησε σταδιακά. Παρέμεινε για τρεις ημέρες στο νοσοκομείο κι έπειτα επέστρεψε στο σπίτι και στις δραστηριότητές της.

Σήμερα, η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι «σιδερένια» και σύμφωνα με την Espresso, προετοιμάζεται για μια σειρά συναυλιών, και πάλι με την αγαπημένη της καλλιτεχνική παρέα: την Ελενα Παπαρίζου, τον Κώστα Μακεδόνα και την Ηβη Αδάμου. Η παράσταση «Η μουσική είναι ζωή» θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαΐου στην Κύπρο, ενώ τον Ιούλιο έχουν σειρά τα νησιά του Αιγαίου, αλλά και οι μεγάλες πόλεις στη βόρεια και τη νότια Ελλάδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved