Survivor: Παίκτης ξεσπά στο gossip-tv.gr: «Ο Σάκης Τανιμανίδης με στοχοποίησε» (exclusive video)
Showbiz

Survivor: Παίκτης ξεσπά στο gossip-tv.gr: «Ο Σάκης Τανιμανίδης με στοχοποίησε» (exclusive video)

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Απίστευτες αποκαλύψεις στην κάμερα του gossip-tv.gr.

Μετά το Survivor, προσπαθεί να προσαρμοστεί και να επιστρέψει στην καθημερινότητα, ενώ υπάρχουν και κάποιοι τραυματισμοί οι οποίοι τον ταλαιπωρούν ακόμη.

Υπάρχει μάλιστα και η πιθανότητα να χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.

Ο πιο εκρηκτικός παίκτης του φετινού Survivor, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω του δυναμικού του χαρακτήρα, μίλησε για όλους και για όλα, αποκλειστικά στο gossip-tv.gr!

Ο Τόνι Σταυράτης λοιπόν, αναφέρθηκε στις κόντρες που είχε μέσα στο παιχνίδι, τόσο με τον Σπύρο όσο και με την Κατερίνα Δαλάκα, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει με ποιους παίκτες δεν θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση.

Λίγο μετά, εξέφρασε τα παράπονα που έχει από τον Σάκη Τανιμανίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως επί δύο εβδομάδες τον στοχοποιούσε, ενώ ακόμα και αφού έφυγε από το παιχνίδι, ο Σάκης, έκανε «γαργάρα» πολλά πράγματα που θα έπρεπε να βγουν προς τα έξω, καλύπτοντας με τον τρόπο του κάποιους άλλους, παρά το γεγονός πως κάποιοι προσπάθησαν να μιλήσουν και να βγάλουν την αλήθεια στο φως.

Τι μήνυμα του έστειλε ο Τόνι στη γιορτή του; Και ποια ήταν η αντίδραση του παρουσιαστή;

Τι απαντά στα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει στα social media και τι περιστατικά συνέβησαν που δεν τα είδαμε ποτέ στις οθόνες μας;

Ο Τόνι, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, στα δύο αποκλειστικά βίντεο που ακολουθούν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved