Μιχάλης Χατζηγιάννης: Είναι οριστικό! Με αυτή τη δισκογραφική υπέγραψε! (Photos)
Showbiz

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Είναι οριστικό! Με αυτή τη δισκογραφική υπέγραψε! (Photos)

Την πιο δημιουργική φάση της ζωής του διανύει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Πρόσφατα τον είδαμε σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις να μιλά για όλα.

Ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Για την παρέα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του, στη Eurovision αλλά και στην υπέροχη καλοκαιρινή περιοδεία που έρχεται.

Όμως τα ευχάριστα για τον Μιχάλη δεν σταματούν εκεί αφού μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία του με νέα δισκογραφική εταιρεία.

«Με μεγάλη χαρά η οικογένεια της Heaven Music και ο CEO Σπύρος Σταμούλης, υποδέχτηκαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη εχθές το απόγευμα στα γραφεία της Heaven Music! Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στη Ελλάδα, η Heaven Music, υποδέχεται στη μουσική της οικογένεια έναν μεγάλο καλλιτέχνη που έχει αφήσει το δικό του σημάδι στην ελληνική μουσική σκηνή την τελευταία εικοσαετία, αποτελώντας έναν από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές και δημιουργούς της γενιάς του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δημιούργησε το δικό του χώρο στη σύγχρονη μουσική σκηνή. Η απόλυτα επιτυχημένη καριέρα του μας έχει γεμίσει με μοναδικά τραγούδια και ερμηνείες που έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, παρέα με την Heaven Music, ξεκινάνε μαζί ένα δημιουργικό ταξίδι με στόχο να χαρίσουν στην ελληνική δισκογραφία νέα τραγούδια που θα αγαπηθούν από όλους», αναφέρει η ανακοίνωση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved