Mαλού: «Ανησυχούσα στη σκέψη ότι γεννάω και δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση σωματικά»
Showbiz

Mαλού: «Ανησυχούσα στη σκέψη ότι γεννάω και δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση σωματικά»

Μπορεί η Μαλού να δουλεύει ασταμάτητα, ωστόσο τα singles που κυκλοφορούν την ανταμείβουν για τις προσπάθειες της.

Στην εξίσωση της ζωής της μπαίνει κάποια στιγμή και ο έρωτας.

Γνωρίζει τον αγαπημένο της Juan Rodriguez στη Θεσσαλονίκη και λίγα χρόνια μετά γίνονται ζευγάρι. Ο καρπός του ερωτά τους δεν άργησε να έρθει, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως το παιδί ήταν κάτι που πάντα ήθελε στη ζωή της.

«Το θέλαμε. Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι. Στην ουσία η σχέση μας μετρούσε περίπου ενάμιση χρόνο όταν γεννήθηκε ο μικρός. Η καθημερινότητα μας άλλαξε, αλλά όχι αρνητικά. Δεν είμαστε το συνηθισμένο ζευγάρι που είναι όλη μέρα σε ένα σπίτι με το παιδί. Οι δουλειές μας απαιτούν να λείπουμε αρκετές ώρες» λέει ενώ εξηγεί πώς βίωσε την περίοδο της εγκυμοσύνης.

«Μέχρι τον έκτο μήνα δούλευα κανονικά. Θυμάμαι, μέχρι μέσα Ιουνίου βρισκόμουν στη Θεσσαλονίκη και τραγουδούσα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Όταν άρχισε να φαίνεται η κοιλιά μου, σταμάτησα και, καθώς ετοίμαζα τον πρώτο μου δίσκο, έκανα μόνο τις ηχογραφήσεις στο στούντιο. Στον ένατο μήνα, λίγο πριν γεννήσω, ηχογραφούσα το "Ποια ζωή". Είχα πάει στο στούντιο με την κοιλιά στο στόμα. Το κουπλέ το "έβγαλα" άνετα, γιατί ήταν πιο χαλαρό. Μόλις μπήκε το ρεφρέν ξύπνησε ο μπέμπης στην κοιλιά και άρχισε να κλοτσάει. Σταμάτησα και ξάπλωσα στον καναπέ μέχρι να ηρεμήσει. Τελικά το "βγάλαμε". Τον τάραξα τον καημένο».

Τον Οκτώβριο του 2017 φέρνει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί από τα 19 της.

«Εχω δισκοκήλη τα τελευταία δέκα χρόνια. Τι τελευταίες εβδομάδες πριν γεννήσω άρχισε να με πιάνει η μέση μου, γι' αυτό γέννησα με ολική νάρκωση. Ανησυχούσα στη σκέψη ότι φέρνω ένα παιδί στον κόσμο και δεν είμαι στην καλύτερη κατάσταση σωματικά. Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του μικρού έκανα την επέμβαση, γιατί η κατάσταση είχε χειροτερέψει. Δεν μπορώ να ξαπλώσω, να δουλέψω, να κάνω πρακτικά πράγματα. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος. Τα είχα δοκιμάσει όλα. Φυσιοθεραπείες, χειροπρακτική, φάρμακα... Μου έμενε μόνο να κάνω το χειρουργείο. Χειρουργήθηκα τον περασμένο Νοέμβριο και από τότε άλλαξε τελείως η ζωή μου», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved