Γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ξεχωριστού γάμου τους (exclusive photos)
Showbiz

Γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ξεχωριστού γάμου τους (exclusive photos)

Γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα: Το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής τους είχαν δώσει χθες το απόγευμα, στις 7,00, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία των Χανίων, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα για να παντρευτούν. 

Το ζευγάρι εδώ και περίπου τρεις ημέρες είχε ξεκινήσει τα γλέντια και τα πάρτι στο όμορφο νησί της Κρήτης όπου αποφάσισε να παντρευτεί. Τις όμορφες αυτές ημέρες τους έκαναν ακόμα πιο ξεχωριστές οι φίλοι τους που έσπευσαν να τους τιμήσουν με την παρουσία τους στον γάμο τους τον οποίο προετοίμαζαν εδώ και αρκετό καιρό.

Αν και ο γάμος είχε καθοριστεί για τις 7,00, τελικά ξεκίνησε με περίπου μία ώρα καθυστέρηση, με την όμορφη Σοφία Μαριόλα να ξεπροβάλλει πιο όμορφη από ποτέ μέσα στο υπέροχο πριγκιπικό νυφικό της που είχε δημιουργήσει για εκείνη ο σχεδιαστής Βλάσης Χολέβας.

Τη νύφη συνόδευσε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας η μητέρα της και ο αδελφός της ενώ ο ηθοποιός έφτασε στην εκκλησία με τον γιο του Αλκιβιάδη αλλά και συνοδεία παραδοσιακών Κρητικών μουσικών οργάνων. Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων και κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Βάνα Μπάρμπα και άλλοι 3 φίλοι του ζευγαριού, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Αμέσως μετά ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στην παραλία του Ζορμπά, εκεί όπου είχε γυριστεί η χαρακτηριστική σκηνή όπου ο Άντονι Κουίν χορεύει το θρυλικό -πλέον- συρτάκι και έμαθε τους ξένους να λένε... ώπα!

Δείτε παρακάτω αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό αλλά και αποκλειστικά βίντεο από το γλέντι του ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved