Μυρτώ Αλικάκη: Την θυμάστε έτσι; Ξεχάστε την! Δείτε την απίστευτη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της
Showbiz

Μυρτώ Αλικάκη: Την θυμάστε έτσι; Ξεχάστε την! Δείτε την απίστευτη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Η αγαπημένη και δημοφιλής Ελληνίδα ηθοποιός, Μυρτώ Αλικάκη, έκανε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της, που δεν την περιμέναμε!

Η ίδια αποφάσισε να ανανεωθεί λιγάκι και πήγε στο κομμωτήριο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε καρέ - καρέ, πώς έγινε η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της και πραγματικά μας εντυπωσίασε.

Αν τη θυμάστε μελαχρινή ή με καστανά μαλλιά, ξεχάστε την, γιατί πλέον η ηθοποιός, είναι... κοκκινομάλλα.

Η αλήθεια είναι πως αρχικά τρομάξαμε, βλέποντας τις φωτογραφίες, όμως, το τελικό αποτέλεσμα την δικαίωσε και το νέο look της πάει πολύ.

Η ηθοποιός, μετά τον ρόλο της στο «Τατουάζ», ετοιμάζεται να συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου στο νέο σήριαλ που ετοιμάζει.

«Δόξα τω Θεώ, ακολουθεί ένας χρόνος με πολλή δουλειά. Εκτός από το θεατρικό "Πείραμα" στο Μέγαρο Μουσικής, θα περιοδεύω το καλοκαίρι μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο "Κατά φαντασίαν ασθενής", ενώ πάλι με τον Κούλλη και τον Ανδρέα Γεωργίου θα συμμετάσχω στη νέα σειρά στην Κύπρο "Αστέρια στην άμμο". Νιώθω πολύ τυχερός άνθρωπος...», είχε πει πρόσφατα στο Τηλέραμα.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί, πώς ήταν και πώς έγινε, μιας και η ίδια μας έδειξε βήμα - βήμα, πώς έγινε η μεγάλη αλλαγή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved