Σε τροχιά γάμου γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz (photos)
Showbiz

Σε τροχιά γάμου γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz (photos)

Είναι νέα, ωραία και προσπαθεί ν' απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την δουλειά της. 

Όσο και να προσπαθεί να προστατέψει την προσωπική της ζωή δεν τα καταφέρνει πάντα.

Η τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη εμφάνιση και φωνή, τα τελευταία δυόμιση χρόνια είναι ερωτευμένη και σκέφτεται ν' ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η εξωτερική εμφάνιση την έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα;

«Θεωρώ πως δεν είμαι κάτι συγκλονιστικό, ώστε να θεωρώ ότι η εμφάνιση μου είχε προτεραιότητα για κάποιον και επίσης, δεν το πρόβαλα ποτέ. Αντίθετα, έκανα ποπ με τον πιο χαμηλό και συνεσταλμένο τρόπο στυλισπκά. Άλλωστε πιστεύω πως στην ποπ μετράει περισσότερο το κάτι διαφορετικό, παρά το να το παίξεις όμορφη», παραδέχτηκε στο Secret.

Το κλάμα το έχει εύκολο, όπως δηλώνει. Συνήθως κλαίει από τα νεύρα της, ενώ θυμώνει κάθε φορά που διαβάζει ανυπόστατα δημοσιεύματα, «Έχω τσαντιστεί στο παρελθόν διαβάζοντας πράγματα που είναι 100% ψέματα. Το βρίσκω παράλογο και άδικο. Δεν έχω σηκώσει τηλέφωνο, γιατί δεν θέλω να δώσω αξία σε κάτι με το οποίο δεν πρέπει να ασχοληθώ», εξήγησε η τραγουδίστρια, η οποία εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια, ζει τον απόλυτο έρωτα. Το ζευγάρι συγκατοικεί και κάνει κοινά σχέδια για το μέλλον, αφού ο γάμος είναι κάτι που έχουν σκεφτεί.

«Όσο και να αναλύσεις πράγματα, συνειδητοποιείς πως όταν υπάρχει χημεία το νιώθεις αμέσως. Μόλις τον γνώρισα ένιωσα οικεία, σαν να θέλω να είμαι κοντά του. Σε αυτήν την ηλικία που είμαι, για να επενδύω σε έναν άνθρωπο σημαίνει πως βλέπω και το παρακάτω. Η μαμά μου από τα 16 μου έλεγε "όταν είσαι με κάποιον, να κοιτάς αν μπορείς να τον παντρευτείς" και γελούσα. Όμως τώρα, στα 27, σκέφτομαι μακροπρόθεσμα».

Δείτε για ποιο ζευγάρι πρόκειται στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved