Αιμίλιος Λιάτσος:  “Αν ήμουν στη θέση της Μενεγάκη θα πλάκωνα το συνεργείο του Star”
Showbiz

Αιμίλιος Λιάτσος: “Αν ήμουν στη θέση της Μενεγάκη θα πλάκωνα το συνεργείο του Star”

Ο Αιμίλιος Λιάτσος μιλάει για το τηλεοπτικό πεδίο και για το αν τον ενοχλεί που παρουσιάζει ένα δελτίο life style ειδήσεων.


Είστε ευχαριστημένος που παρουσιάζετε το δελτίο ειδήσεων του Star;Αισθάνεστε άνετα με αυτό;
«Απολύτως. Αφού το δελτίο δεν έχει πρόβλημα με έμενα, δεν έχω ούτε εγώ με αυτό. Η επταετής συνεργασία με το Star είναι η καλύτερη που είχα ποτέ. Στην αρχή βέβαια είχα ένα δίλλημα, που από τη σκληρή ενημέρωση έπρεπε να παρουσιάζω ένα δελτίο life style.Όμως στη συνέχεια δεν ήθελα απλά να βοηθήσω το δελτίο, αλλά διασκέδαζα πολύ παρουσιάζοντάς το».
Το δελτίο σας προβάλλει πολλές φορές όχι και πολύ κολακευτικά ρεπορτάζ για την Ελένη Μενεγάκη..
«Εγώ υπηρετώ ένα μοντέλο απ’ τη θέση μου. Όταν χρειάζεται να πω την άποψή μου, τη λέω αλλά δεν είμαι αυτός που θα καθορίσει το περιεχόμενο του προϊόντος».
Εσείς τι θα κάνατε αν ήσασταν στη θέση της, όταν πήγε στο Λούνα Παρκ με τα παιδιά της και με το συνεργεί του Star να την ακολουθεί;
«Αν ήμουν στη θέση της Μενεγάκη, μπορεί και να πλάκωνα τα συνεργείο του Star. Για να είμαστε όμως και λίγο ψύχραιμοι, δυστυχώς έτσι είναι η αγορά. Θα μου πεις δεν έχει δικαίωμα αυτή η γυναίκα να πάει σε ένα πάρκο με τα παιδιά της και να κάνει την όποια επιλογή της; Φυσικά και έχει αλλά και ο άλλος που έχει αποστολή να καλύψει τηλεοπτικά την Ελένη κάνει την δουλειά του. Την είδα που γύρισε την πλάτη και έφυγε χωρίς να αντιδράσει. Εγώ μπορεί να ήμουν πιο οξύθυμος και να είχα πνίξει τον τύπο απ’ το Star».
Πώς πιστεύετε πως θα πάει η Ελένη φέτος στο πρωινό;
«Πιστεύω πως θα πάει πάρα πολύ καλά. Δεν αποκλείεται φέτος η Ελένη να είναι ακόμα πρώτη. Είναι σταθερή αξία όπως η Ρούλα που δεν την έχω δει πιο όμορφη, πιο σίγουρη και λαμπερή όσο στην πρεμιέρα τουBig Brother».
Στο παρελθόν είχατε συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα. Έχετε μιλήσει μαζί του από τότε που έγινε γνωστό πως θα παρουσιάσει το πρωινό του Mega;
«Έχω πολύ καιρό να του μιλήσω. Ούτε στο γάμο δεν πρόλαβα να πάω γιατί ήμουν στην Άνδρο. Πιστεύω ότι ήταν λάθος που ο Γιώργος βρισκόταν τόσα χρόνια στην ενημέρωση. Το πακέτο της ψυχαγωγίας του πάει περισσότερο».
Θα θέλατε να δοκιμαστείτε σε κάτι άλλο πέρα από την παρουσίαση του δελτίου;
«Ναι ,αλλά μόλις τελειώσει το δελτίο»
Πηγή:DOWNTOWN

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved