Ρένα Μόρφη: «Δεν ξέρω αν είμαι διαφορετική, αλλά πολλές φορές νιώθω σαν σολομός»
Showbiz

Ρένα Μόρφη: «Δεν ξέρω αν είμαι διαφορετική, αλλά πολλές φορές νιώθω σαν σολομός»

Η Ρένα Μόρφη σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλά για το αν θα μπορούσε να συμμετέχει σε τηλεοπτικά show.

Η τραγουδίστρια τόνισε επίσης αν έχει δεχτεί πρόταση από το YFSF, γιατί δεν πηγαίνει στη Eurovision, ενώ αναφέρθηκε και στον μέντορα της Φοίβο Δεληβοριά.

«Στο παρελθόν μου είχαν γίνει προτάσεις να λάβω μέρος σε talents shows στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα από το YFSF δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση. Η αλήθεια είναι πως μέσα μου δεν έχω καθόλου το στοιχείο του διαγωνισμού και του ανταγωνισμού. Γι' αυτό και δεν πήγαινα ούτε στη Εurovision».

Δίνει την αίσθηση μιας κοπέλας που είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες του χώρου της. «Δεν ξέρω αν είμαι διαφορετική, αλλά πολλές φορές νιώθω σαν σολομός. Ο σολομός κολυμπάει αντίθετα στο ρεύμα. Η αλήθεια είναι πώς ζω στην εποχή μου όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ». Οι καλλιτέχνες συνήθως έχουν τους μέντορες τους. Για τη Ρένα, ο δικός της μέντορας ακούει στο όνομα Φοίβος Δεληβοριάς. «Ο Φοίβος, εκτός από μέντορας μου, είναι ο καλύτερος μου φίλος. Πιστεύω πως και εγώ είμαι η καλύτερη του φίλη. Έχουμε ένα βαθύ δέσιμο, που κρατάει πολλά χρόνια. Ο Φοίβος ήταν ο λόγος που αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια. Τον είδα στη σκηνή και γοητεύτηκα από τη μεταδοτικότητα του. Είναι ένας απίθανος performer. Συνεργαστήκαμε στον πρώτο μου δίσκο αλλά και στον επόμενο, που είναι ήδη έτοιμος και θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες».

Στις 21 Μαΐου κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ του νέου της single. «Θα ανέβω να σε βρω», στο οποίο συμμετέχει και ο Μάρκος Κούμαρης, ο τραγουδιστής των Locomondo, το οποίο έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views στο Υοutube. «Ήταν μια εξαιρετική συνεργασία. Ο Μάρκος για μένα είναι ένα είδωλο, με μια μεγάλη πορεία με τους Locomondo. Τον εκτιμώ μουσικά και βγήκε ένα τέλειο αποτέλεσμα», αναφέρει στο people.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved