Μπέσσυ Αργυράκη: «Το μόνο που με φοβίζει είναι ο θάνατος»
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: «Το μόνο που με φοβίζει είναι ο θάνατος»

Η Μπέσσυ Αργυράκη, βρίσκεται στον χώρο του τραγουδιού μισό αιώνα αφού ξεκίνησε να δουλεύει από τα 11 χρόνια της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε ότι ποτέ δεν την ένοιαζε να κρύψει την ηλικία της, πως δεν φοβάται τον χρόνο, και παραδέχτηκε πως παρότι έχει κάνει πολλά λάθη δεν έχει μετανιώσει ποτέ γι’ αυτά.

Έχεις μια τρέλα με το τραγούδι;

«Από 11 χρονών δουλεύω στο τραγούδι. Είμαι μισού αιώνα τραγουδίστρια και βάλε... Δεν με ένοιαζαν ποτέ οι τίτλοι».

Μιλάς ανοιχτά για την ηλικία σου; Άλλες γυναίκες ντρέπονται να την πουν...

«Δεν με νοιάζει εμένα. Είμαι χορτασμένη πολύ από την ζωή μου. Μου αρέσουν άλλοι τίτλοι όπως ο τίτλος της γιαγιάς, που θέλω να τον ακούσω. Μου αρέσει να είμαι καλά εγώ και οι γύρω μου, η οικογένεια μου τα παιδιά μου».

Δεν φοβήθηκες ποτέ ότι τα χρόνια περνάνε και γερνάμε και ειδικά εσύ που είσαι καλλιτέχνης;

«Το μόνο που με φοβίζει είναι ο θάνατος. Τίποτα άλλο. Έχω εμπειρίες, έχω περάσει καλά, έχω ζήσει όλες μου τις ηλικίες, έχω ισορροπημένη οικογένεια, καλά παιδιά. Έχω τόσα πολλά να θυμάμαι, έχω εισπράξει τόσο πολλή αγάπη που ανατριχιάζω πολύ που την έχω νιώσει».

Το μυστικό της σωστής οικογενείας ποιο είναι τελικά;

«Οι σπουδαίοι άνθρωποι κάνουν τις οικογένειες. Η πρώτη μου προτεραιότητα ήταν η οικογένεια. Όταν έχεις σπουδαίο άνθρωπο για άντρα και-σωστό οικογενειάρχη με αρχές κάνεις ωραία οικογένεια. Ευχαριστώ τον θεό για όλα όσα έχω κάνει στην ζωή μου και για όλα όσα έχω γίνει».

Έχεις μετανιώσει για πράγματα που έχεις κάνει;

«Δεν έχω μετανιώσει. Έχω κάνει όμως πολλά λάθη. Ο θεός ξέρει και μας πάει παρακάτω και μας συγχωρεί... Εμείς απλά κάνουμε την διαδρομή μας. Δεν έχω αυτοεκτίμηση όμως. Αν κάτσω και σκεφτώ όλα αυτά που έχω κάνει θα έπρεπε να με έχω πιο ψηλά. Θα έπρεπε να διεκδικώ πιο πολλά πράγματα για μένα», είπε στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved