Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η γυναίκα που διαδέχτηκε την Ηλιάνα στην καρδιά του! (photos)
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αυτή είναι η γυναίκα που διαδέχτηκε την Ηλιάνα στην καρδιά του! (photos)

Μέχρι και Τουρκάλα τραγουδίστρια με την οποία είχε σύντομη συνεργασία  πρόσφατα "χρέωσαν" ως σχέση και μεγάλο έρωτα στον Κωσταντίνο Αργυρό αλλά εκείνος βράχος ακλώνητος! Δεν βγήκε ούτε να διαψεύσει ούτε να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε. 

Όπως ακριβώς κάνει, δηλαδή, από την πρώτη ημέρα που άρχισε να γνωρίζει επιτυχία με τη φωνή και τα τραγούδια του.

Έχει, άλλωστε, ξεκαθαρίσει από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι σήμερα πως θέλει να μιλάει μέσα από τα τραγούδια του και όχι να πουλάει με την προσωπική του ζωή.

Γι' αυτό και ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το οτιδήποτε για τη ζωή του και κυρίως για τη γυναίκα που έχει στο πλευρό του.

Ακόμα και όταν πριν από λίγο καιρό ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά περί σχέσης του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν βγήκε ποτέ δημόσια να μιλήσει γι' αυτό, αποφεύγοντας κάθε φορά που οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν, να λέει το οτιδήποτε.

Προσφάτως, κάποιοι το παράκαναν, χρεώνοντάς του σχέση ακόμα και με γνωστή Τουρκάλα τραγουδίστρια, την Irem Derici, με την οποία συνεργάστηκε πρόσφατα.

Η αλήθεια, όμως, βρίσκεται πολύ μακριά από όλες αυτές τις φήμες μιας και άλλη είναι η γυναίκα που μονοπωλεί τα πρωινά του τραγουδιστή.

Και δεν το λέμε εμείς αλλά ο φωτογραφικός φακός που είναι αδιάψευστος μάρτυρας των... γεγονότων.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες οι παπαράτσι απαθανάτισαν τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει τη βόλτα του στη λιακάδα με μία πανέμορφη συνοδό, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Έδειχναν χαλαροί, ευδιάθετοι και πολύ ήρεμοι και μετά από έναν σύντομο περίπατο κατέληξαν σε ένα καφέ να απολαμβάνουν τον καφέ τους στον ήλιο.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved