Κώστας Βουτσάς: 9η μέρα στην Εντατική - Τελευταία νέα για την υγεία του από την  κόρη του, Σάντρα
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: 9η μέρα στην Εντατική - Τελευταία νέα για την υγεία του από την κόρη του, Σάντρα

Για 9η μέρα νοσηλεύεται ο Κώστας Βουτσάς στην Εντατική του νοσοκομείου Αττικού!

Η Σάντρα Βουτσά σήμερα μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και ανέφερε τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του πατέρας της.

Η Σάντρα Βουτσά τόνισε: «Ο πατέρας μου είναι σε μια αργή, ως προς την εξέλιξη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι ακόμα στην εντατική αλλά σιγά σιγά αρχίζουν και κάποια πράγματα τα αποσυνδέουν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Και υπογράμμισε: «Βρίσκεται ακόμα σε καταστολή και δεν έχει επικοινωνία. Σιγά σιγά, όμως, την κόβουν την καταστολή. Εμείς τον βλέπουμε αλλά με έναν άνθρωπος σε καταστολή δεν μπορείς ουσιαστικά να επικοινωνήσεις μαζί του».

Και τόνισε: «Πηγαίνουμε αυτή την λίγη ώρα που σου επιτρέπουν οι γιατροί να μπεις στην εντατική. Δεν είναι σε ένα δωμάτιο δηλαδή ώστε να μπορούμε να καθίσουμε πολύ ώρα μαζί του…»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και εισήχθη εσπευσμένα, αρχικά, στη Μονάδα Εμφραγμάτων του νοσοκομείου, όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved