Ιβάν Σβιτάιλο: Oι πρώτες του δηλώσεις για τη νεογέννητη κόρη του κι η ανατρεπτική του δήλωση (video)
Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο: Oι πρώτες του δηλώσεις για τη νεογέννητη κόρη του κι η ανατρεπτική του δήλωση (video)

Ο Ιβάν Σβιτάιλο έγινε πατέρας για πρώτη φορά και μίλησε για τον ερχομό της κόρης του.

Εκείνος και η σύζυγός του Σταυριάνα Γαρνάβου υποδέχτηκαν το κοριτσάκι τους στις 19/2/2020 και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην υπεραπαραγωγή του Παλλάς «Moby Dick», μίλησε στη Φωτεινή Ψυχίδου και στην camera της «Φωλιάς των Κου Κου» τόσο για το έργο που θα παρουσιάσουν στο αθηναϊκό κοινό, όσο και για την έλευση της μικρής του.

«Είναι μοναδική εμπειρία σίγουρα. Ήδη ξεκίνησα να αλλάζω πάνες. Προσπαθώ να βοηθήσω τη γυναίκα μου», ανέφερε με χαμόγελο.

Ακόμη, έκανε μια απρόσμενη δήλωση: «Αν είχα κάνει αγόρι νομίζω θα το δυσκόλευα λίγο παραπάνω. Θα ήμουν λίγο πιο σκληρός. Τώρα σίγουρα σε μαλακώνει το ότι έρχεται ένα κορίτσι και γίνεται προέκταση αυτής της οικογένειας».

Ο ηθοποιός και χορευτής ανέφερε πως ήταν μέσα την ώρα του τοκετού, ενώ είπε στη δημοσιογράφο ότι δεν φοβήθηκε: «Ήμουν μέσα στον τοκετό. Δεν φοβήθηκα. Ήθελα να στηρίξω τη γυναίκα μου και δεν θα ήθελα να λείπω. Ήταν φοβερή στιγμή».

Η εικόνα με την οποία γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός!

Τέλος, ο Ιβάν Σβιτάιλο δεν θέλησε να αποσαφηνίσει ούτε το πότε πρόκειται να γίνει ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού, ούτε αν θα γίνει μαζί με τη βάφτιση της μικρής, αλλά ούτε θέλησε να μιλήσει για το όνομα που θα δώσουν στην κορούλα τους.

Δείτε το απόσπασμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved