Ο Ιβάν Σβιτάιλο αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει η κόρη του (photos)
Showbiz

Ο Ιβάν Σβιτάιλο αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει η κόρη του (photos)

Πρωτόγνωρα συναισθήματα ζουν ο Ιβάν Σβιτάιλο και η σύζυγος του Σταυριάνα Γαρνάβου, καθώς πριν από λίγες ημέρες καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και χορευτής έγινε πατέρας για πρώτη φορά και μιλά για την ευτυχία του.

«Είναι μια μοναδική εμπειρία. Είναι σημαντικό να είναι καλά το ζευγάρι και όλα έρχονται όχι απλώς όπως τα ήθελες αλλά παραπάνω από αυτό. Οταν στο μαιευτήριο σου λένε "αυτό είναι το παιδί σου", δεν είναι κάτι το οποίο περιμένεις όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι για αυτό».

Το ερωτευμένο ζευγάρι την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου απέκτησε ένα κοριτσάκι. «Κανένας από τους δυο μας δεν περίμενε να εμφανιστεί ένα υπέροχο πλάσμα, με το οποίο ξεκινάμε ένα νέο, δικό μας ταξίδι. Ενα πλάσμα που σου μοιάζει και δεν σου μοιάζει, με την έννοια ότι, παρότι τώρα μοιάζει πολύ στη μητέρα της, λένε πως μετά θα μοιάζει στον μπαμπά», λέει ο Ιβάν, που γεννήθηκε στην Κριμαία από Ουκρανό πατέρα και Ελληνίδα μητέρα.

Έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης, τον περασμένο Αύγουστο ο γνωστός ηθοποιός και η Σταυριάνα Γαρνάβου, η οποία είναι χορεύτρια, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην Κέρκυρα, απ' όπου κατάγεται η αγαπημένη του Ιβάν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015, όταν συνεργάστηκαν στη ροκ όπερα «Καμπάνες του Edelweiss» με την Αννα Βίσση.

Πλέον απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τη μικρή τους πριγκίπισσα. «Είναι οι πρώτες ημέρες στο σπίτι με την κόρη μου. Ανακαλύπτουμε ημέρα με την ημέρα την ευτυχία. Παρακάλεσα τη γυναίκα μου να μην είναι μόνo ροζ τα ρούχα της μικρής. Υπάρχουν και άλλα χρώματα, το μπλε, το πράσινο, το κίτρινο», ανέφερε στη Real ο ηθοποιός που έγινε γνωστός στο πλατύ κοινό από το «Κάτω Παρτάλι» και τη συμμετοχή του στο talent show «sο γοu think you can dance», ενώ έχει σταθερή παρουσία και στο θέατρο.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, έκανε πρεμιέρα στο «Παλλάς» με το μιούζικαλ του Δημήτρη Παπαδημητρίου «Moby Dick», σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, μαζί με τους Μπάμπη Βελισσάριο, Θοδωρή Βουτσικάκη, Ορφέα Ζαφειρόπουλο και Αιμιλιανό Σταματάκη. «Είναι σίγουρα ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα για να υλοποιηθεί αυτή η παράσταση. Χρειάζεται μια καλή ομάδα και είμαστε τυχεροί, γιατί δεν ενδιέφερε κανέναν εξαρχής η μαρκίζα. Ξέραμε ότι έχουμε ως συνεργάτες και συμμάχους δύο γίγαντες, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον Γιάννη Κακλέα, από τους λίγους σκηνοθέτες που θα μπορούσαν να υλοποιήσουν αυτό το όραμα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved