Σάντρα Βουτσά: Η αποκάλυψη  για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά, που δεν περιμέναμε!
Showbiz

Σάντρα Βουτσά: Η αποκάλυψη για την κληρονομιά του Κώστα Βουτσά, που δεν περιμέναμε!

Η Σάντρα Βουτσά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Μεσάνυχτα, που παρουσιάζει  η Ελεονώρα Μελέτη. Η Σάντρα Βουτσά έδωσε την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξή μετά τον θάνατο των γονιών της, οι οποίοι έφυγαν με διαφορά 40 ημερών.

Η Σάντρα αρχικά ανέφερε: «Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να συνειδητοποιήσω την απώλεια των γονιών μου. Η μητέρα μου δεν έμαθε ποτέ ότι είχε καρκίνο στο συκώτι. Της είχα πει μόνο για το έντερο γιατί έπρεπε να γίνει το χειρουργείο. Ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα ότι θα χάσω τη μητέρα μου….»!

Όσο για τον Κώστα Βουτσά τόνισε: «Ο πατέρας μου μας είχε… πείσει ότι δεν θα πεθάνει. Νομίζαμε ότι θα περάσει κι αυτό. Είμαι ακόμα σαν «παγωμένη» με την απώλεια των γονιών μου. Πάω λίγο να ξεχαστώ και βλέπω στην τηλεόραση να παίζουν ταινίες του πατέρα μου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να τις δω.»!

Όσο για την κληρονομιά του πατέρα της είπε: «Ο πατέρας μου έκανε περιουσία γιατί ήταν επιχειρηματίας. Ήταν προσεκτικός και συγκροτημένος. Ελπίζω πως δεν θα υπάρξει θέμα με τα κληρονομικά. Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την περιουσία του πατέρα μου.

Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να κάνει κάτι που δε θα μας ωφελεί όλους. Κανένα από τα παιδιά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ να ρωτήσουμε το τι γίνεται με την περιουσία. Δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, Ο πατέρας μου μας έδωσε ένα τεράστιο εφόδιο. Μας έμαθε να δουλεύουμε. Και να την ευχαριστιόμαστε τη δουλειά. Και είμαστε όλες έτσι» !

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved