Άννα Βίσση: Τα θρυλικά της albums επανακυκλοφορούν!
Showbiz

Άννα Βίσση: Τα θρυλικά της albums επανακυκλοφορούν!

Η Panik Gold επανακυκλοφορεί την πλούσια και γεμάτη επιτυχίες δισκογραφία της Άννας Βίσση, μέσα από τα θρυλικά albums της από την Sony Music, πολλά εκ των οποίων έχουν εξαντληθεί ή είναι δυσεύρετα στην αγορά.

Στα 45 χρόνια της καριέρας της, η «απόλυτη Ελληνίδα star» μετρά 28 χρυσά, πλατινένια και πολυπλατινένια studio albums, αναρίθμητες επιτυχίες και πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως.

Ξεκινώντας το «ταξίδι» στη μοναδική και ανεπανάληπτη μουσική διαδρομή της Άννας Βίσση, η αρχή γίνεται με τέσσερα πρώτα albums που κυκλοφόρησαν από τη Sony Music και «σφράγισαν» τα μέσα των ‘80s, σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Πρόκειται για τα «Νάχες Καρδιά» (1984), «Κάτι Συμβαίνει» (1985), «Η Επόμενη Κίνηση» (1986) και «Τώρα» (1988).

Στα tracklists των παραπάνω albums περιλαμβάνονται μερικές από τις πιο μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες της Άννας Βίσση, όπως τα
«Δώδεκα», «Και Έχω Τόσα Να Θυμάμαι», «Πράγματα», «Σαν Κι Εμένα Καμιά», «Με Αγάπη Από Μένα Για Σένα», «Τώρα», «Τα Μαθητικά Τα Χρόνια» και «Δεν Σ’ Αλλάζω».

Η επανακυκλοφορία των albums θα γίνεται σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες, με την Panik Gold να συμπληρώνει το σχετικό κενό που υπάρχει στην αγορά και, παράλληλα, να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία των αμέτρητων θαυμαστών της Άννας Βίσση να αποκτήσουν ολόκληρη τη δισκογραφία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved