Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μιλά για τη νέα της εκπομπή (pics)
Showbiz

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μιλά για τη νέα της εκπομπή (pics)

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η γνωστή μαγείρισσα αναλαμβάνει τη δική της εκπομπής μαγειρικής και μιλά στο περιοδικό "Τηλεθεατής" για το νέο της βήμα.

- Έφτασε η πολυπόθητη στιγμή, ώστε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας θεατές τις συνταγές σας;

« Είναι αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ’ όλα. Να μοιράζομαι τις συνταγές μου με τον κόσμο. Καθημερινά, λοιπόν, θα μαγειρεύουμε παρέα, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.»

-Πόσα πιάτα θα δημιουργείται καθημερινά;

« Κάθε μέρα θα μαγειρεύω τρεις πεντανόστιμες και γρήγορες συνταγές, δίνοντας στους φιλους μου λύση για το τι να μαγειρεύουν μέσα στην εβδομάδα».

- Η μαγειρική καλά κρατεί και σε περιόδους οικονομικής κρίσης και καραντίνας;

« Το φαγητό είναι καθημερινή ανάγκη σε οποιαδήποτε στιγμή. Αρκεί εμείς που μαγειρεύουμε να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες των ανθρώπων και σε περιόδους με δυσκολίες να προτιμούμε λύσεις με υλικά που όλοι έχουμε στα σπίτια μας»

- Όταν προτείνετε μια συνταγή, ο κόσμος περιμένει να του «πετύχει»;

« Αυτό είναι το δικό μου ζητούμενο όταν προτείνω μια συνταγή. Άλλωστε, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που μαγειρεύω μέσα από εκπομπές ή μέσα από περιοδικά, το site και βιβλία, η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν αυτοί που αγαπούν τις συνταγές μου με τιμά ιδιαίτερα. Και κυρίως με τιμά η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν γυναίκες έμπειρες στην κουζίνα. Στην έμπειρη νοικοκυρά, που έχει κάνει εκατοντάδες φαγητά, είναι δύσκολο να κερδίσεις την εμπιστοσύνη της. Αυτό είναι για μένα τόσο τιμητικό να με ακολουθούν πιστά αυτές οι γυναίκες».

- Ποιες είναι οι πρώτες οικογενειακές αναμνήσεις σας γύρω απ’το τραπέζι;

« Δε θυμάμαι ποτέ ως παιδί, μεγαλώνοντας, να τρώμε μόνοι μας οι γονείς μας, εγώ και η αδερφή μου. Πάντα στο τραπέζι μας είχαμε κόσμο. Οι γονείς μου, παρόλο που δεν είχαν οικονομική άνεση, σκορπούσαν απλόχερα την φιλοξενία τους και μας έμαθαν κι εμάς να μοιραζόμαστε και να εκτιμούμε τα αγαθά που έχει το κάθε σπίτι,πολλά ή λίγα, ταπεινά ή πιο ιδιαίτερα. Τι έχει σημασία τελικά, το τι θα προσφέρεις ή το πως θα μοιραστείς με άλλους ανθρώπους;»

- Απολαμβάνετε τα φαγητά που έχουν μαγειρέψει για εσάς;

« Μου αρέσει το ίδιο να τρώω φαγητό από τα χέρια της μαμάς, της πεθεράς η της κόρης μου, όσο το να απολαμβάνω κάτι που μαγείρεψε για εμένα ένας διάσημος σεφ. Οι δικοί μας άνθρωποι όταν μαγειρεύουν για εμάς, μοιράζονται την αγάπη τους και το συναίσθημα τους μέσα από ένα καλό μαγειρεμένο φαγητό.»

- Η κουζίνα είναι ο χορός που σας χαλαρώνει;

« Είναι η καρδιά του σπιτιού και εκεί μέσα χτυπάει και η δική μου καρδιά. Στην κουζίνα μου, στο σπίτι ή στο εστιατόριο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved