Γενέθλια για τη Μελίνα Ασλανίδου! Το πάρτι - έκπληξη και η... ηλικία της!
Showbiz

Γενέθλια για τη Μελίνα Ασλανίδου! Το πάρτι - έκπληξη και η... ηλικία της!

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Μελίνα Ασλανίδου και φυσικά όχι μόνη, αλλά με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα από το πάρτι που της ετοίμασαν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«About my birthday 🎁 Τα γιόρτασα οικογενειακά δυο φορες... Σας ευχαριστώ ολους σας ολόψυχα είστε για μένα όλοι μοναδικοί και άξιοι, μοναδικές ψυχές σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που είστε και είμαι στην ζωή σας ...ιδιαίτερα την ηθική αυτουργό των εκπλήξεων @oi_nostimies_tis_mairis , τον σύντροφο μου @vasilis.mountakis , την χρόνια φίλη και ηχοληπτρια μου @agel1na το χαμογελαστό μου @manos_tbs το ταλέντο μας @andreas.konstantinidis τον υπέρ ταλαντούχο μας @kanarakispantelis_official τον ευρηματικό @dimitris_mountakis την δεσποινίς άδραξε την μέρα φορ εβερ @limbalimba την εκπρόσωπο της φαμίλιας @pennyvogiatzaki την αγαπημένη μου @larousjewelry το κοριτσάκι μου @dimakou_maria και το αστεράκι μου @kathrintheo καθώς και το κοριτσάκι μας @xrusaxrl 🎁🎉❤️👏🍉🎁...

... Yπέρτατη υγεία , υπέρτατη χαρά , εύχομαι σε όλους μας , ηρεμία γαλήνη και ανιδιοτελή αγάπη στην ζωή μας 🍉🎉🎵⭐️ευχαριστώ ξανά μανα και στα δικά σας ... εγώ έκλεισα και για φέτος ❤️με τεράστια χαρά και ικανοποίηση 🙏💪☀️🎵🇬🇷🙌😘 #proud #happybirthday #birhdaycake #birthdaygirl #surprisebirthday», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που πόσταρε στο Instagram.

Σύμφωνα τώρα με το wikipedia, η Μελίνα Ασλανίδου, είναι γεννημένη στις 28 Αυγούστου του 1974, άρα είναι 46 ετών.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved