Πάμε Δανάη: Η Μπάρκα απαντά για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της
Showbiz

Πάμε Δανάη: Η Μπάρκα απαντά για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της

Η Δανάη Μπάρκα είναι ίσως το πιο ταλαντούχο πλάσμα που συναντήσαμε τα τελευταία χρόνια στην TV.

Tη φετινή σεζόν προτείνει μια διαφορετική πρωινή ζώνη μέσα από το «Πάμε Δανάη» του MEGA και το κοινό αποδεικνύεται έτοιμο να την αγκαλιάσει.

Πώς ζεις την εμπειρία της πρωινής ζώνης;

Περίμενα όχι θα είναι πιο εύκολο, δεν ήξερα τι κρύβεται πίσω από αυτές τις δύο τηλεοπτικές ώρες. Η χαρά, όμως, υπερτερεί όλων των συναισθημάτων. Χαίρομαι που μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων, που μπορώ να περνάω τα μηνύματα που επιλέγουμε εγώ και η ομάδα μου.

Αγχος έχεις;

Φυσικά και έχω, υπάρχει ένας μεγάλος μηχανισμός από πίσω και θέλουμε να πηγαίνουμε καλά, να κάνουμε νούμερα. Ομως στον κόσμο αρέσει πολύ, βλέπουν οι τηλεθεατές ότι κάνουμε κάτι διαφορετικό και αυτό υπερτερεί όλων. Είμαι ευτυχισμένη και ευλογημένη που είμαι στο MEGA.

Ολα τα θέματα έχουν μία κοινωνική προσέγγιση, όχι lifestyle και «κίτρινη». Πόσο εύκολο ήταν να καταφέρετε αυτή τη διαφορετικότητα;

Ακριβώς γι’ αυτό σου είπα ότι είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στο MEGA. Είναι ένα κανάλι που πάντα είχε αισθητική παράδειγμα προς μίμηση, κρατούσε και κρατά τον πήχη ψηλά, δεν αρέσκεται στον κιτρινισμό και στο κουτσομπολιό. Αυτό σημαίνει ότι η αισθητική του σταθμού συνάδε με τη δική μου. Δεν είναι εύκολο σε μία αρένα που λέγεται πρωινή ζώνη να μην έχεις lifestyle γιατί το κοινό αυτό έχε συνηθίσει. Όμως η ανάγκη μου ήταν να βλέπουμε τη ζωή με ένα κοινωνικό πρίσμα και με γνώμονα την αλήθεια και τον συνάνθρωπό μας. Η θεματολογία μας δείχνει αυτό, ελπίζω ο κόσμος να το συνηθίσει και να το αγαπήσει.

Χτίζεις, λοιπόν, ένα δικό σου κοινό. Νιώθεις αυτό το αίσθημα της ευθύνης;

Το νιώθω γιγαντιαία! Συγκινούμαι που ο κόσμος με συναντά και μου δείχνε όχι έχε ανάγκη αυτό που έχουμε κι εμείς ως ομάδα. Με πλησιάζουν και μου λένε «ευχαριστούμε που ενώ είσαι μικρό κορίτσι, μιλάς ανθρώπινα, δεν κρίνεις, δεν κουτσομπολεύεις». Αυτό θέλει χρόνο, κόπο, αλλά οι τηλεθεατές θα αντιληφθούν όχι η ουσία βρίσκεται στην ανθρωπιά.

Τρομερά έξυπνη κίνηση είναι και η ομάδα που έχεις φτιάξει... Ηταν και αυτό ένα στοίχημα;

Ηταν ένα μεγάλο στοίχημα, οι άνθρωποι που είμαστε μαζί ήταν οι πρώτοι άνθρωποι που ήθελα να έχω. Παρακάλεσα το κανάλι να έχω την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Αρη Καβατζκη, χαίρομαι που το καταφέραμε. Η ομάδα είναι σπουδαίο πράγμα, όποιος κι αν είναι μπροστάρης αν δεν έχει καλή ομάδα, δεν καταφέρνει τίποτα. Αλήθεια, είμαι τυχερή που ο Άρης έκανε αυτό το βήμα και πήρε μεταγραφή από τον ΑΝΤ1, καθώς με τη Φαίη Σκορδά λατρεύονται. Είναι και αυτός και η Ελιάνα γεροί πυλώνες σε αυτή την εκπομπή. Δέσαμε, ταιριάξαμε και με τους Βαγγέλη Γιαννόπουλο, Σίσσυ Καλλίνη, Απόστολο Ρουβά, που αν υπήρχαν κάμερες στην προετοιμασία, θα γελούσατε με το πόσο ωραία περνάμε.

Αν και η αισθητική δεν μετριέται με τηλεθέαση, παρακολουθείς νούμερα;

Αντιλαμβάνομαι ότι η τηλεθέαση είναι το πρακτικό κομμάτι του αν πηγαίνει καλά μία εκπομπή, φαίνεται η εμπορική επιτυχία. Εμείς την καλλιτεχνική αισθητική νομίζω ότι την έχουμε καταφέρει. Ευτυχώς το κανάλι δεν μας έχει Βάλει στο τρυπάκι της τηλεθέασης, είναι όλοι υποστηρικτικοί και χαρούμενοι. Το πρωινό είναι συνήθεια και θέλει τον χρόνο του. Ακόμη, φέτος, υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, όλο αυτό έχει να γίνει χρόνια, θα σου πω ότι δεν πάμε με γνώμονα τα νούμερα, γιατί αν γινόταν αυτό, θα κάναμε ό,τι κάνουν τα υπόλοιπα κανάλια, είπε στο Τύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved