Η Πηνελόπη κάνει τον απολογισμό της χρονιάς! Όλα όσα αποκάλυψε!
Showbiz

Η Πηνελόπη κάνει τον απολογισμό της χρονιάς! Όλα όσα αποκάλυψε!

Η Πηνελόπη Πλάκα σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε στην χρονιά που σε λίγο πλησιάζει στο τέλος της!

Για ποιο λόγο θεωρείς ότι έχει αγγίξει το κοινό η σειρά;

Έχει αρκετά στοιχεία της καθημερινότητας. Έχουμε πολλούς, αληθινούς χαρακτήρες.

Θεωρείς ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει σε μια τόσο δύσκολη χρονιά;

Βέβαια. Οι τηλεθεατές έχουν ανάγκη να γελάσουν για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη καθημερινότητα.

Η λαίλαπα της πανδημίας έχει πολύ έντονα διεισδύσει πια στη ζωή μας. Είναι σοκαριστικό ότι σχεδόν καθημερινά έχουμε τρεις χιλιάδες κρούσματα. Εσύ βιώνεις αντιστοίχως αυτήν την περιπέτεια. Σε σόκαρε αρχικά όταν διαπίστωσα από τις πρώτες ενδείξεις ότι έχεις κορονοϊό;

Κανένας δεν περίμενε να έρθει στη ζωή μας ο κορονοϊός. Ήταν απρόσμενο. Νομίζαμε ότι είμαστε πολύ δυνατοί, ότι δεν μπορεί να μας αγγίξει τίποτα. Ξαφνικά, έρχεται ένα μικρόβιο και σου λέει: «Κοίταξε με. Υπάρχω και μπορώ να ανατρέψω τη ζωή όλων των ανθρώπων». Διαγνώστηκα και εγώ θετική στον κορονοϊό. Το περνάω όπως όλος ο κόσμος. Θέλω να πω σε όσους το βιώνουν να κάνουν υπομονή και να έχουν πίστη.

Τι κρατάς εσύ από αυτήν τη χρονιά;

Πως όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε παντοδύναμοι, ότι τίποτα δεν είναι στο χέρι μας και ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι γενικά στη ζωή, τα πράγματα, τις καταστάσεις. Τίποτα τελικά δεν μπορούμε να προκαθορίσουμε. Βέβαια, επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, θέλω να σου πω ότι πάντα σκέπτομαι τη θετική όψη του νομίσματος και όχι την αρνητική. Για κάποιο λόγο συμβαίνουν όλα αυτά. Θα το μάθουμε ίσως αργότερα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και προσεκτικοί, σύμφωνα με το 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved