Ανασκόπηση 2020: Οι τηλεοπτικές κόντρες και οι καβγάδες που δεν θα ξεχάσουμε!
Showbiz

Ανασκόπηση 2020: Οι τηλεοπτικές κόντρες και οι καβγάδες που δεν θα ξεχάσουμε!

Ανασκόπηση 2020: Μια ανάσα πριν φύγει το 2020 και υποδεχτούμε το 2021 και θυμηθήκαμε τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές κόντρες και καβγάδες της χρονιάς!

Η διαμάχη του Σταμάτη Κραουνάκη με τον Δήμο Αθηναίων για τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε φορτηγό, η κόντρα Κανάκη - Αρναούτογλου, αλλά και αυτή της Έλενας Χριστοπούλου και Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Βίκυ Καγιά, είναι κάποιες από αυτές που σίγουρα θα μας μείνουν αξέχαστες!

Πάμε να τις δούμε μία - μία!

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης, εξαπέλυσε τα «βέλη» του για την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε καρότσα φορτηγού στους δρόμους της Αθήνας.
Η γνωστή ερμηνεύτρια, μάλιστα, έβγαλε μέχρι και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου με την εκπληκτική φωνή της και τα τραγούδια της.

Είχε γράψει μάλιστα στο Facebook ένα μήνυμα - φωτιά!

Οι μέρες που ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκαναν μαζί διακοπές, έπαιζαν ρακέτες στην παραλία και έπιναν χαλαρά τα ποτάκια τους σε mainstream club είναι πια τόσο μακρινές και σίγουρα κανένας από τους δύο παρουσιαστές δεν τις αναπολεί.

Εν μέσω καραντίνας δημιουργήθηκε μια πολύ μεγάλη κόντρα μεταξύ των δύο και η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στις κατηγορίες του Αντώνη Κανάκη ήταν άμεση και σκληρή!

Βίκυ Καγιά - Έλενα Χριστοπούλου - Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Την Έλενα Χριστοπούλου δεν θα την δούμε στο GNTM γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Όποιος φεύγει από το Star, δεν επιστρέφει. Όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου, οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι. Δεν ξέρω αν έχει πέσει άλλο όνομα στο τραπέζι», είχε πει η Βίκυ Καγιά και από τότε συνεχίστηκε ένα μπαράζ δηλώσεων από όλες τις μεριές.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τη σειρά της, μέσα από την εκπομπή της Pop Up, δεν σταμάτησε να σχολιάζει το GNTM και να κάνει πικρόχολα σχόλια, όπως πολλοί τα χαρακτήρισαν.

«Δεν ξέρω τι εννοεί. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε, τελείως άβγαλτη και για την πρώτη της φορά την αγκαλιάσαμε με μεγάλο ενθουσιασμό, αν το είπε έτσι», είχε δηλώσει η Βίκυ Καγιά για την Ηλιάνα και σίγουρα αυτή η δήλωση δεν την ξετρέλανε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρωταγωνίστησε σε άλλη μία τηλεοπτική κόντρα, αυτή τη φορά με την Ιωάννα Μαλέσκου. Κάποια σχόλια που έκανε η πρώτη δεν άρεσαν καθόλου στη δεύτερη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει μέσα από την εκπομπή της, Love it.

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και όπως υποστήριξε ο ίδιος έγινε τόσο πολύ μοντάζ που παραποιήθηκαν τα λόγια του.
Ο ηθοποιός έγινε έξαλλος και άρχισε να κατηγορεί τόσο το Πρωινό όσο και τους συντελεστές της εκπομπής!

Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνίστησε και σε άλλη μια κόντρα. Ήταν καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στις αλλαγές της ζωής του αλλά και στα καθήκοντά του ως Ευρωβουλευτής. Τότε, ο Κώστας Τσουρός σχολίασε την πρόσφατή δήλωση του Γεωργούλη σχετικά με την αμοιβή του, αλλά και τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το πρόσωπο του.

Οι δυο άνδρες ήρθαν σε on air κόντρα μεταξύ τους, ανοίγοντας ένα διάλογο ο οποίος ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο και εκνευρισμό από τη μεριά του δημοσιογράφου.

Απίστευτη ένταση ανάμεσα στον Χάρη Ρώμα και στη Σοφία Μουτίδου δημιουργήθηκε φέτος για το Καφέ της Χαράς!
Την Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε στο Πρωινό πως η συνεργασία τους δεν θα γίνει, επειδή δεν τα έβρισκαν στα ωράρια.

Η δε Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε ένα βίντεο λέγοντας: «Ο Χάρης Ρώμας βρήκε έναν φανταστικό διάλογο που κάναμε οι δυο μας για το πρόγραμμά μου. Οι λόγοι που δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς είναι καθαρά οικονομικοί. Δεν ζήτησα ποτέ να τους επιβάλλω το δικό μου πρόγραμμα. Πήρα τηλέφωνο τον Χάρη Ρώμα για να του πω ότι θα κάνω διευκρινιστική δήλωση. Ο Χάρης Ρώμας μού απάντησε… ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου».
Ο Χάρης Ρώμας όμως δεν σταμάτησε και την «άδειασε» εκ νέου μιλώντας στο Πρωινό.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποχώρησε από τα γυρίσματα της εκπομπής, The 2night show γιατί μια ερώτηση την έκανε μπουρλότο!
Η παρουσιάστρια, σε συνέντευξή της εξήγησε τον λόγο που έγινε έξαλλη!

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της Ιωάννας Τούνη για όσους θα πάρουν το βοήθημα των 800 ευρώ, τους οποίους χαρακτήρισε «τεμπέληδες».

Γιατί όντως, σύμφωνα με το ηχητικό ντοκουμέντο της συνέντευξής της, το οποίο παραχώρησε στην εκπομπή Το Πρωινό η Σάσα Σταμάτη και η εφημερίδα on time, η Ιωάννα Τούνη χαρακτήρισε εκείνους που θα πάρουν τα 800 ευρώ «τεμπέληδες».

Μετά τη δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου η Ιωάννα Τούνη δεν σταμάτησε να κάνει αναρτήσεις κατά της Σάσας Σταμάτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πιο συζητημένη αλλά ανεπίσημη παράλληλα κόντρα ήταν αυτή ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Χάρη Βαρθακούρη στο Big Brother.

Το τηλεοπτικό πρόσωπο αυτής της χρονιάς βέβαια ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγους καβγάδες μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved