Δανάη Μπάρκα: Ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της: «στο νοσοκομείο λίγο πριν «φύγει»…»!
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Ραγίζει καρδιές με το μήνυμά της: «στο νοσοκομείο λίγο πριν «φύγει»…»!

Η Δανάη Μπάρκα μας συγκλόνισε με το μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega, Πάμε Δανάη, με αφορμή ένα βίντεο που είδε, έγραψε ένα κείμενο για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν ήταν στο νοσοκομείο ο παππούς της που έχει φύγει από τη ζωή και τόνισε πόσο δύσκολο είναι αυτή την περίοδο που κάποιοι συνάνθρωποί μας είναι στο νοσοκομείο και λόγω της πανδημίας δεν έχουν δίπλα τους δικούς του ανθρώπους.

Η Δανάη Μπάρκα έγραψε: «Δεν ξέρω ποιος είναι στο βίντεο,το βρήκα τυχαία στο Ίντερνετ.

Μου θύμισε όμως την περίοδο που εμένα με τον παππού μου στο νοσοκομείο λίγο πριν μου φύγει. Καναμε μπάνιο,περπατούσαμε στους διαδρόμους,χαιρετούσαμε όλα τα δωμάτια κι όλους τους νοσοκόμους,οι φίλοι μου του κρατούσαν παρέα για να κοιμάμαι κανένα μισάωρο (ειδικά πριν πάρουμε νοσοκόμα),κοιμόμουν όρθια απ την κούραση και την αϋπνία κι εκείνος ανεξάντλητος τον πρώτο καιρό θυμόταν ιστορίες από όταν ήταν μωρό και απ τον πόλεμο.Μου θύμισε στην αρχή της νοσηλείας που μου έλεγε «δε θέλω να μου τα κανείς όλα εσυ γιατί νιώθω άχρηστος» κι εγώ επέμενα ότι δεν είναι άχρηστος αλλά όπως εκείνος μικρή με μάθαινε να περπατάω και με κρατούσε,έτσι κι εγώ ανταπέδιδα όλα εκείνα.Μου θύμισε τις νύχτες που τραγουδούσαμε μαζι μέχρι να νυστάξει.Μου θύμισε την γιαγιά μου που ερχόταν κάθε μέρα και έκλαιγε σε μια γωνία από άγχος μην μείνει μόνη της.

Μου θύμισε τις ταχυπαλμιες που πάθαινα από πανικό όταν έμπαινε για αιμοκάθαρση.Μου θύμισε τα ατελείωτα βίντεο που έχω στο κινητό μου,αλλά προς το παρον κρατάω για μένα,που του καναμε εκπλήξεις με τους κολλητούς μου και παίζαμε παιχνίδια ή μιλούσαμε για ταινίες.Μου θύμισε τις στιγμες που με έβαζε να φροντίζω κι αλλους απ τον οροφο,επειδή δεν είχαν παιδιά ή εγγόνια.Μου θύμισε όλες τις στιγμές που έβλεπα γύρω μου ανθρώπους μόνους ή οικογένειες να ζουν με την αγωνία για τις ζωές εκείνων που λάτρευαν. Σκεφτομαι όσους είναι τώρα σε νοσοκομεία,χωρίς να έχουν τις αγκαλιές όπως τις είχαμε εμείς έστω τότε,και κάπως πονάω μέσα μου. Να αγαπάτε,να το δείχνετε,να είστε εκεί..είναι βάλσαμο όποια κι αν είναι η κατάληξη.Και τώρα ακόμα που δεν μπορούμε σωματικά να είμαστε στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη,ας τους σκεφτόμαστε,ας τους το δείχνουμε και θα είμαστε όλοι πιο ανακουφισμένοι.

Παππού μου,για άλλη μια φορά,σου λέω κι από δω κι από παντού το ποσό σ αγαπάω,ποσό μου λείπεις και πόσο θα ήθελα κάθε πρωί να σου λέω καλημέρα..αντ’αυτού σ έχω δίπλα μου σε φωτογραφία στην εκπομπη,στο σπιτι και παντού. Σε κοιτάζω και λάμπουν τα μάτια μου.Δε θα ξεχάσω ποτέ τις νύχτες μας χέρι χέρι στο κρεβάτι του νοσοκομείου..θα λέω τις ιστορίες μας πάντα για να τις μαθαίνουν όλοι και να μιλάνε για την αγάπη μας♥»!

Δείτε τη φωτογραφία που ανήρτησε με τον παππού της αλλά και το συγκινητικό βίντεο που στάθηκε η αφορμή να γράψει αυτό το συγκλονιστικό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/CJrLbmGMfY4
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved