Δώρα Χρυσικού - Νίκος Ψαρράς: Η επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό Κιμούλη - Δούκα
Showbiz

Δώρα Χρυσικού - Νίκος Ψαρράς: Η επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό Κιμούλη - Δούκα

Η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς πρωταγωνιστούσαν στην παράσταση Closer μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη και τη Ζέτα Δούκα.

Μετά της δημόσιες καταγγελίες της Ζέτας Δούκα το πρωί της Τρίτης (26-01) στην εκπομπή Πάμε Δανάη, πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν πάρει θέση.

Η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς μπορεί να έδειξαν από την αρχή ότι είναι με το μέρος της Ζέτας Δούκας, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, ωστόσο, σήμερα εξέδωσαν και επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό.

Όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε, η ανακοίνωση αυτή αναφέρει μεταξύ άλλων πως και οι δυο εκφράζουν τη συμπαράστασή τους για τη Ζέτα Δούκα, είναι πρόθυμοι να καταθέσουν όπως τους ζητηθεί ενώ ήταν μπροστά σε κάποια από τα περιστατικά που περιέγραψε η ηθοποιός στο Πάμε Δανάη!

«Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία συμμετείχαμε κι εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε. Νίκος Ψαρράς – Δώρα Χρυσικού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved