Τότσικας: Η απώλεια που τον συγκλόνισε - «Δεν ξέρω τι να γράψω, ειλικρινά...»
Showbiz

Τότσικας: Η απώλεια που τον συγκλόνισε - «Δεν ξέρω τι να γράψω, ειλικρινά...»

Αποστόλης Τότσικας: Η πρώτη ανάρτηση μετά τα δυσάρεστα νέα για τον γνωστό Έλληνα που έφυγε από τη ζωή.

Το γύρο του διαδικτύου έκανε το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου η είδηση του θανάτου του Βασίλη Νικολαϊδη. Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον γνωστό σκηνοθέτη με αναρτήσεις και φωτογραφίες στα social media.

Συγκλονισμένος ο Αποστόλης Τότσικας ο οποίος δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει την απώλεια του σκηνοθέτη τον οποίο και γνώριζε αρκετά καλά.

Ο γνωστός ηθοποιός αποχαιρέτησε στον Βασίλη Νικολαϊδη με ένα μακροσκελές κείμενο στο instagram...

«Δεν ξέρω τι να γράψω ειλικρινά .Καλε μου άνθρωπε καλε μου φίλε καλε μου καλλιτέχνη. Μαζί σου εκανα τις δυο πρώτες μου παραστάσεις στο θέατρο, τον ήχο του όπλου και τον Ιππολυτο στοην Επίδαυρο. Τα πρώτα μου βήματα. Τι όμορφα δώρα.
Με αγκαλιασες με τόση αγάπη ζεστασιά τρέλα και πολύ γέλιο . Ήσουνα ενας φωτεινος και πραγματικος ανθρωπος . Ενας άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ . Θα σε θυμάμαι για πάντα...
Σε ευχαριστώ για την ευαισθησία σου για την αγάπη σου για το παιδί μέσα σου που έκανε παρέα με το παιδάκι που ήμουνα και θα ειμαι για πάντα... Να ξέρεις δεν έχω αλλάξει καθόλου. Καλό σου ταξίδι Βασίλη μου...» έγραψε ο Αποστόλης Τότσικας.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved