Γιώργος Ηλιόπουλος: Τα θεατρικά έργα και οι σκέψεις για καριέρα στο εξωτερικό!
Showbiz

Γιώργος Ηλιόπουλος: Τα θεατρικά έργα και οι σκέψεις για καριέρα στο εξωτερικό!

O Γιώργος Ηλιόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα θεατρικά του έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στο εξωτερικό.

Ετοιμάζετε κάτι νια το θέατρο;

«Μας πρόλαβε το lockdown τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα. Θα συνεχίσω με την παράσταση "Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας" για έκτη χρονιά, που έχει σκηνοθετήσει η Βασιλική Ανδρίτσου. Ελπίζουμε σε μια μικρή περιοδεία αν όλα πάνε καλά το καλοκαίρι και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε την καινούργια μας παράσταση, το καινούργιο μου έργο, στο οποίο θα παίζω με τον Γιώργο Σουξέ και έχει τίτλο "Αντρική υπόθεση". Αν δεν μας προλάβουν τα πράγματα φέτος, θα πάει του χρόνου».

Θεατρικά έργα σας έχουν ανέβει και στο εξωτερικό...

«Ναι, σε Αγγλία, Δουβλίνο, Γερμανία, Πράγα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Καναδά και στην Αυστραλία».

Παρ' όλα αυτά, δεν το Λέτε, δεν το διαφημίζετε.

«Ξέρετε, εγώ είχα δάσκαλο τον Κώστα Κοζάκο και οφείλω να φέρω την παιδεία του, Ως δάσκαλος μας έλεγε πάντα "κοίτα να κάνεις τη δουλειά σου και θα έρθει η στιγμή σου", Αυτό προσπαθώ να κάνω, να κάνω καλά τη δουλειά μου κι ίσως κάποια στιγμή κάποια πράγματα μαθευτούν, βρουν το δρόμο τους».

Σκεφτήκατε ποτέ να κάνετε καριέρα στο εξωτερικό;

«Μου δόθηκε πολλές φορές η ευκαιρία, αλλά δεν το τόλμησα ή κάποιες φορές δεν μπορούσα να φύγω, Πριν από τέσσερα χρόνια, μου δόθηκε η ευκαιρία να φύγω για την Αυστραλία, αλλά ήταν η περίοδος που γνώρισα τη γυναίκα μου και δεν μπορούσα να σηκωθώ να φύγω. Κάποια πράγματα που γίνονται στη ζωή σου απαιτούν και το σωστό timing».

Το χιούμορ είναι σωτήριο στη ζωή μας;

«Βέβαια, είναι το βασικότερο. Θεωρώ ότι είναι πηγή χαράς και δείγμα ευφυΐας. Από την άλλη, είναι τρόπος αντιμετώπισης της ζωής και των δυσκολιών», σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved