Σάντρα Βουτσά: Νέο ξέσπασμα κατά της Παπασπύρου: «Αν θέλει να βγω να μιλήσω, ευχαρίστως»
Showbiz

Σάντρα Βουτσά: Νέο ξέσπασμα κατά της Παπασπύρου: «Αν θέλει να βγω να μιλήσω, ευχαρίστως»

 H Σάντρα Βουτσά ξεσπά κατά της πρώην συζύγου του πατέρα της, Κώστα Βουτσά

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Σάντρας Βουτσά με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της Θεανώ Παπασπύρου, μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά.

Μετά την αποκάλυψη της Σάντρας Βουτσά πως η Θεανώ Παπασπύρου έχει στην κατοχή της μια σειρά από πίνακες μεγάλης αξίας τους οποίους είχε αγοράσει ο ηθοποιός με σκοπό να τους μοιράσει στις τρεις κόρες του, τη Σάντρα (που απέκτησε με την Έρρικα Μπρόγιερ) και τη Νικολέτα και τη Θεοδώρα (από το γάμο του με τη Θεανώ Παπασπύρου) και τους κρατά υποστηρίζοντας πως της ανήκουν, η Θεανώ Παπασπύρου είπε τη δική της άποψη!

Η Θεανώ είπε: «Η Σάντρα Βουτσά έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της. Μέχρι και την τελευταία στιγμή εγώ ήμουν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του και είχαμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήμασταν αγαπημένοι».

Μετά από αυτή την δήλωση που μετέφερε το Πρωινό, η Σάντρα Βουτσά έκανε νέες δηλώσεις στην Espresso!

«Πρώτα απ’ όλα από που ξέρει η κυρία Παπασπύρου ότι έχω κάνει αποποίηση; Έψαξε τα προσωπικά μου δεδομένα και τα βγάζει στη φόρα; Αν η κυρία Παπασπύρου θέλει να βγω να μιλήσω κι εγώ ανοιχτά για όλα, ευχαρίστως, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω», είπε ενοχλημένη και συνέχισε: «Όσον αφορά στο θέμα με τους πίνακες, δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχουν με την περιουσία. Είναι ένα δώρο που ήθελε να κάνει ο πατέρας μου στις τρεις κόρες του μετά το θάνατο του, δεν έχει να κάνει με περιουσιακά στοιχεία. Αλλά ακόμη κι έτσι να ήταν, έχει κάποιο χαρτί στα χέρια της η κυρία Παπασπύρου που λέει ότι ο Κώστας Βουτσάς της έχει αφήσει τους πίνακες; Ας μας το φέρει αν το έχει!

Η κυρία Παπασπύρου απλώς ανέλαβε να φυλάξει το δώρο του πατέρα μας επειδή εκείνος της είχε εμπιστοσύνη ότι θα έκανε αυτό που πρέπει όταν θα ερχόταν η ώρα της μοιρασιάς. Από που κι ως που η πρώην-πρώην σύζυγος (γιατί ο πατέρας μου έκανε άλλους δυο γάμους μετά, άρα είναι διπλά πρώην} κανονίζει και αποφασίζει για το δώρο που ήθελε να μας κάνει οι πατέρας μας; Με ποιο δικαίωμα η πρώην – πρώην σύζυγος κρατάει το δώρο του πατέρα μας; Θα έπρεπε να είχε σεβαστεί την επιθυμία του πέρα από τα τυπικά».

Kαι κατέληξε λέγοντας: «Η κυρία Παπασπύρου δεν ήταν δίπλα στον Κώστα Βουτσά μέχρι το τέλος, διότι είχαν χωρίσει πάνω από 20 χρόνια και τα τελευταία 8 εκείνος ήταν παντρεμένος με την Αλίκη Κατσαβού»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved