Σάντρα Βουτσά: Όλο το χρονικό της κόντρας της με τη Θεανώ Παπασπύρου
Showbiz

Σάντρα Βουτσά: Όλο το χρονικό της κόντρας της με τη Θεανώ Παπασπύρου

Σάντρα Βουτσά: Η κόρη του Κώστα Βουτσά θα λύσει πλέον τις διαφορές με τη μητριά της, Θεανώ Παπασπύρου στις δικαστικές αίθουσες

Στα άκρα οι σχέσεις των δύο γυναικών μετά την απόφαση της Σάντρας Βουτσά να δημοσιοποιήσει την έντονη διαφωνία της με τη Θεανώ Παπασπύρου σχετικά με τα έργα τέχνης που είχε αποκτήσει ο Κώστας Βουτσάς.

Σάντρα, πες μας τι έχει συμβεί με τους πίνακες και τα έργα τέχνης που είχε αγοράσει ο πατέρας σου;

Ο πατέρας μου αγαπούσε ιδιαίτερα την τέχνη της ζωγραφικής και είχε άποψη, καθώς ήταν μανιώδης συλλέκτης πινάκων. Επισκεπτόταν συχνά εκθέσεις σε διάφορες γκαλερί και πραγματοποιούσε αγορές έπειτα από συμβουλές που του έδιναν γνώστες του αντικειμένου. Ο ίδιος είχε αγοράσει πολλούς πίνακες, κάνοντας έτσι μια σημαντική επένδυση για το μέλλον, αφού ορισμένοι από αυτούς έχουν μεγάλη αξία. Να σου δώσω να καταλάβεις, μπορεί να είχε αγοράσει τότε έναν πίνακα που στοίχιζε 1000 ευρώ και σήμερα να κοστίζει πάνω από 50.000 ευρώ. Έτσι γίνεται με τα έργα τέχννης η αξία τους ανεβαίνει με τα χρόνια! Ο πατέρας μου είχε αγοράσει λοιπόν πάνω από τριάντα πίνακες τότε!

Πού βρίσκονται αυτοί οι πίνακες σήμερα; Είναι κλειδωμένοι στο σπίτι της δεύτερης συζύγου του πατέρα μου, της Θεανώς Παπασπύρου. Θέλω να αναφέρω ότι πάντοτε ο πατέρας μου έλεγε, ότι ήθελε αυτή η συλλογή του να μοιραστεί στις τρεις κόρες του, εμένα, στη Νικολέττα και τη Θεοδώρα. Ο μικρός Φοίβος δεν υπήρχε τότε, ούτε σαν ιδέα, αφού ο πατέρας μονο είχε παντρευτεί ακόμη ούτε την Εύη Καραγιάννη. Το ήθελε να μας μοιράσει τους πίνακες, δεν το έλεγες σε εμάς, αλλά και σε κουβέντες με φίλους και συγγενείς του, το έλεγε ακόμη και σε εκπομπές. «Αγοράζω για τα τρία μου κορίτσια», έλεγε χαρακτηριστικά

Αυτά τα έργα τέχνης αποκτήθηκαν από τον Κώστα Βουτσά, κατά τη διάρκεια του γάμου του με τη Θεανώ Παπασπύρου;

Ναι. Οι πίνακες αποκτήθηκαν την εποχή που ο πατέρας μου ήταν παντρεμένος με τη Θεανώ Παπασπύρου στον χωρισμό τους, εκείνη προθυμοποιήθηκε ναι τους φυλάξει στο σπίτι της στο Κολωνάκι, ώστε να τους μοιράσει η ίδια όταν θα έφτανε η ώρα. Αυτή ήταν υποτίθεται, η συμφωνία. Άλλωστε, τα έργα τέχνης αποκτήθηκαν αποκλειστικά και μόνο με χρήματα πατέρα μου. Η Θεανώ δεν είχε καμία συμμέτοχο αυτό. 'Οταν όμως, μετά τον θάνατο του, της έκανα κρούση για το θέμα, υπήρξε από την πλευρά της απάντηση του στιλ «Είναι δικά μου, δεν τα δίνω»! μπορούσε η κυρία Παπασπύρου να είχε πει πριν τον θάνατο του πατέρα μου «Κοίταξε, Κώστα, ότι αυτοί οι πίνακες είναι δικοί μου και δεν θέλω μοιράσω ή θέλω να τους μοιράσω μόνο στις δυο κόρες». Αφού λοιπόν εκείνη μου έδωσε τελεσίγραφο εγώ προχωρώ αναλόγως.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved