Σάντρα Βουτσά: Οι σχέσεις της με την Αλίκη Κατσαβού και οι οικονομικές δυσκολίες
Showbiz

Σάντρα Βουτσά: Οι σχέσεις της με την Αλίκη Κατσαβού και οι οικονομικές δυσκολίες

Σάντρα Βουτσά: Η κόρη του Κώστα Βουτσά μιλά για τη μεγάλη απώλεια των γονιών της αλλά και τις τωρινές σχέσεις με την τελευταία σύζυγο του πατέρα της.

Για τα όσα ακολούθησαν μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά μίλησε η κόρη του, Σάντρα η οποία παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη. Η ίδια μάλιστα παραδέχτηκε πως με δυσκολία προσπαθεί πλέον να συνηθίσει την απώλεια των γονιών της...

Πριν λίγο καιρό αποκάλυψες πως πέρασες δύσκολα μετά τους δύο θανάτους των γονιών σου. Πώς κατάφερες να ξανασταθείς στα πόδια σου;

Κάνεις πλάκα; Δεν ξεπερνιέται αυτό με τίποτα. Απλά συνηθίζεις στην ιδέα ότι δεν θα τους ξαναδείς ποτέ. Όσο περνάει ο καιρός, γίνεται χειρότερα μπορώ να σου πω. Εδώ η γιαγιά μου έχει πεθάνει δέκα χρόνια και ακόμη δεν μπορώ να το δεχτώ. Ειδικά όταν χάνεις τη μάνα σου, είναι ό,τι χειρότερο.

Εσύ ωστόσο είχες να διαχειριστείς και τη διασημότητα των γονιών σου... Ναι είναι ακόμη πιο δύσκολο αυτό και το χειρότερο ξέρεις ποιο είναι; 'Οτι τους βλέπω συνέχεια μπροστά μου! Ανοίγω την τηλεόραση και πέφτω πάνω στις ταινίες τους συνέχεια!

Πως νιώθεις όταν βλέπεις τις ταινίες των γονιών σου στην τηλεόραση;

Δεν μπορώ να τις δω καθόλου αυτές τις ταινίες. Αλλάζω κανάλι αμέσως. Με τίποτα δεν μπορώ να τους βλέπω στην τηλεόραση.

Ποιες είναι οι σχέσεις σου με την Αλίκη Κατσαβού; Την τελευταία σύζυγο του πατέρα σου;

Εγώ με την Αλίκη δεν σταμάτησα ποτέ να έχω επαφές. Ακόμη και μετά τον θάνατο του πατέρα μου, όποτε μπορούμε, βρισκόμαστε. Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου. Ήταν μέχρι το τέλος μαζί του και πέρασε και οικονομικά δύσκολα μπορώ να πω. Η δουλειά της ως ηθοποιός περνάει τρομερή κρίση, λόγω της κατάστασης, επίσης τη σύνταξη από το κράτος την πήρε ένα χρόνο μετά τον θάνατο του μπαμπά μου. Καταλαβαίνεις ότι ήταν πολύ πιεσμένη και ψυχολογικά. Με τον πατέρα μου ήταν όλη μέρα μαζί, ήταν σύντροφοι και φίλοι, οπότε πέρασε δύσκολα μετά την απώλεια.

Η Αλίκη τον αγάπησε τον πατέρα σου. Δεν ήταν ποτέ μαζί του για τα χρήματα όπως είχε ακουστεί; Όχι βέβαια, δεν ήταν ποτέ μαζί του για οικονομικούς λόγους. Η Αλίκη τον αγάπησε αληθινά τον πατέρα μου. Για να σου πω την αλήθεια μου, ούτε και η μητέρα μου ήταν μαζί του για τα χρήματα.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved