Αργυρός: Η επανασύνδεση με την Αλεξάνδρα μετά τον χωρισμό τους στην καραντίνα!
Showbiz

Αργυρός: Η επανασύνδεση με την Αλεξάνδρα μετά τον χωρισμό τους στην καραντίνα!

Πριν από λίγους μήνες δήλωνε μόνος όμως πλέον ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει ξανά στο πλευρό του την πανέμορφη Αλεξάνδρα Φωτοπούλου με την οποία είχε χωρίσει στην πρώτη καραντίνα. 

Ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μία σπάνια εξομολόγησή του σε ντοκιμαντέρ του Mega όπου συμμετείχε είχε πει πριν από λίγο καιρό:

«Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είμαι νο1 σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ».

Όμως, φαίνεται πως τα πράγματα άλλαξαν προσφάτως αφού σύμφωνα με τη Real, την περίοδο του Πάσχα ήρθαν και πάλι κοντά και αποφάσισαν προφανώς να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους λέγοντας ναι στην επανασύνδεση.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο είχαν γνωριστεί στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Σε έχω ξεπεράσει» και αμέσως... κόλλησαν!

Οι δυο τους σύμφωνα με πληροφορίες έμεναν στο ίδιο σπίτι την περίοδο της καραντίνας περνώντας ποιοτικό χρόνο μαζί και περιορίζοντας τις μετακινήσεις τους στις ελάχιστες.

Έβγαιναν μόνο για να ψωνίσουν στο σούπερ μάρκετ και για να γυμνάζονται. Κάπου εκεί όμως ήρθε ο χωρισμός τους που όμως αποδείχτηκε ότι δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα απλό διάλειμμα στον μεγάλο έρωτα που δείχνουν να μοιράζονται!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved