Λύγισε η Δανάη Μπάρκα: «Έχω μια ανάγκη να μοιραστώ. Κανείς δεν πεθαίνει αν δεν τον ξεχάσουμε»
Showbiz

Λύγισε η Δανάη Μπάρκα: «Έχω μια ανάγκη να μοιραστώ. Κανείς δεν πεθαίνει αν δεν τον ξεχάσουμε»

Μετά την συγκλονιστική ανάρτηση, τα λόγια της Δανάης Μπάρκα στον «αέρα» της εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης (27-05) ράγισαν καρδιές.

Ήταν για εκείνη μια δύσκολη μέρα, αφού σαν σήμερα πριν 6 έξι χρόνια «έφυγε» από τη ζωή ο παππούς της, τον οποίο λάτρευε!

Η παρουσιάστρια ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί κάποια πράγματα ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τα δεκάδες μηνύματα που έλαβε μετά την ανάρτησή της.

«Είναι δύσκολο να έχεις πράγματα που σε προβληματίζουν ή σε στεναχωρούν και να οφείλεις να είσαι στη δουλειά σου κλπ… Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα από το πρωί γιατί σήμερα είναι όντως η μέρα που έφυγε ο παππούς μου από τη ζωή, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα άπειρα μηνύματά σας. Θέλω να ευχαριστήσω και τη γιαγιά μου, η οποία με παίρνει σε κάθε διάλειμμα. Έχω μια ανάγκη να μοιραστώ. Αν κάποιος με ρωτήσει τι είναι αγάπη, σίγουρα θα απαντήσω ότι αγάπη είναι το χαμόγελο που παίρνω όταν σκέφτομαι τον παππού μου.

Και επειδή οι άνθρωποι που μεγαλώνουν, όσο περνούν τα χρόνια νιώθουν ανήμποροι, νιώθουν ότι δεν είναι πια χρήσιμοι, ότι δεν προσφέρουν το ίδιο με το να μας μεγαλώνουν είναι ωραίο να θυμόμαστε να τους δίνουμε την αγάπη που τους αξίζει γιατί είναι ωραίο οι άνθρωποι να φεύγουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με πολλή αγάπη και φροντίδα. Νομίζω ότι όντως ο Θεός έφτιαξε τις μαμάδες και μετά τις γιαγιάδες γιατί δεν μπορούσε να είναι παντού, οπότε έπρεπε να είναι οι μαμάδες μας και οι γιαγιάδες μας… Να αγαπάμε τους ανθρώπους μας, να μην έχουμε τίποτα δεδομένο», είπε και κατέληξε:

«Κανείς δεν πεθαίνει αν δεν τον ξεχάσουμε, φεύγουν μόνο σωματικά και ζουν μέσα μας για πάντα», είπε.

Δες το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved