Σμύρνη μου αγαπημένη: Η Μαργαρίτα, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, μαγείρεψε για εμάς στο νησί της
Showbiz

Σμύρνη μου αγαπημένη: Η Μαργαρίτα, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, μαγείρεψε για εμάς στο νησί της

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Μυτιλήνη υποδέχτηκε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η μεγάλη νικήτρια του φετινού MasterChef τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο νησί για να καλύψουν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής Σμύρνη μου αγαπημένη

Η πρώτη Ελληνίδα που κατέχει αυτόν τον τίτλο η οποία επέστρεψε μόλις πριν λίγα 24ωρα στην αγαπημένη της Μυτιλήνη, το βράδυ της Πέμπτης (17/06) είχε ετοιμάσει ένα μοναδικό δείπνο για τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο νησί, καλεσμένοι της εταιρείας παραγωγής, Tanweer Productions, για να παρακολουθήσουν τα γυρίσματα της ταινίας "Σμύρνη μου αγαπημένη", που πραγματοποιούνται στην Μυτιλήνη και σε διάφορα εντυπωσιακά locations του πανέμορφου νησιού.

Μπορεί η Μαργαρίτα να έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για να σερβίρει άψογα πιάτα στο υπέροχο δείπνο, όμως τίποτα δεν θα γινόταν αν δεν ήταν άψογοι οικοδεσπότες, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης με τη σύζυγό του, οι οποίοι και διοργάνωσαν το συγκεκριμένο λαμπερό event.

Το ραντεβού είχε δοθεί αργά χθες το απόγευμα (17/06) σε έναν μοναδικό χώρο στον Κόλπο της Γέρας, σε μία καταπληκτική τοποθεσία ανάμεσα σε Ελιές και με θέα τη θάλασσα.

Στην υποδοχή των δημοσιογράφων, ο Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης μίλησε για τις ομορφιές της Λέσβου αλλά και για το μείζον θέμα του προσφυγικού που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια το νησί και που όπως επεσήμανε τείνει να φτάσει στη λύση του. Δείτε τι είπε στο καλωσόρισμά του ο κ. Μουτζούρης:

Η Μαργαρίτα καθ' όλη τη διάρκεια του δείπνου που ετοίμαζε, βρισκόταν στην κουζίνα ώστε να είναι σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Βγήκε για να συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους μόνο όταν είχαν ολοκληρώσει όλοι το δείπνο. Φαινόταν κουρασμένη, όμως ήταν πολύ χαρούμενη που είχε μαγειρέψει στο νησί της και μάλιστα με προϊόντα του τόπου της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δείπνο περιελάμβανε πέντε πιάτα: μία σαλάτα, δύο ορεκτικά, ένα κυρίως πιάτο και γλυκό που έδειξε να ξετρελαίνει τους πάντες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε η Μαργαρίτα λίγο μετά το τέλος του δείπνου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved